Billetto løsning for sitteplasser

Design vakre sittekart og spektakulære arenaer med Billettos seteintegrering.

Selg
Øk salget av eventer med opptil 10 %. Eventsiden og kjøpsflyten er designet med brukeropplevelsen i tankene, noe som gjør det enkelt for billettkjøpere å finne eventer og kjøpe billetter på få minutter.
Markedsfør
Bruk tilgjengelige selvpromoteringsverktøy, eller la motorene våre sende det til tusenvis av billettkjøpere på tvers av flere kanaler gjennom vår innebygde annonseringsløsning.
Administrer
Frigjør tiden din med en rask opprettelsesprosess, planlagte rapporter, automatiske ventelister og mer. Vi har laget en pålitelig plattform slik at du kan gjøre mer av det du kan best.

Vakre design

Den kraftigste planløsningsdesigneren for billettsalg – i nettleseren din. Tegn store arenaer på kort tid. Juster dem underveis.

Hver detalj teller

Vår integrasjon for design av spillesteder er fylt med presisjonsverktøy for å sikre at alle detaljene blir fremstilt nøyaktig.

Hvorfor bruke sittekartdesigner?

Ingen størrelse er for stor

Opprett alt fra 200 seters teatere til 100 000 seters stadioner. Bruk seksjoner til å tegne et stort stadion, generelle inngangsområder for konserter, bord for en galla eller handelsboder for alle slags eventer.

Flere etasjer

Tegn sitteoversikter for fleretasjes arenaer, med løkskallsvisning av hver etasje under den som tegnes for øyeblikket.

Referansediagram

Referansediagramverktøyet hjelper deg med å finne riktig skala og radavstand for å matche din eksisterende planløsning. Spar tid og minimer feil ved å tegne på toppen av en eksisterende planløsning.

Massevis av hjelpemidler

Designeren har et komplett verktøybelte som gjør det lettere å tegne et diagram. Juster eller utjevn plass mellom objekter. Fest til rutenett og geometri. Angre, gjør om, roter eller speil.

Sitteløsning for dine eventer

Lås opp potensialet til eventsområdet ditt ved å bruke vår integrerte sittekartfunksjon, som gir deg mulighet til å designe slående arenaer med letthet.

Contact us

Teater

Mange teaterarrangører velger å tilby sine kunder fleksibiliteten til å velge sitt foretrukne sete i salen.

Stadion

Mange sportsarrangører tilbyr stadiondiagrammer slik at fansen kan velge sine foretrukne seter.

Konserter

Gjør enhver konsertgjengers ønske til virkelighet ved å tilby dem muligheten til å sikre seg det beste setet gjennom en sitteplan.

Bli Billetto-arrangør

Over 3,8 millioner brukere har valgt Billetto som sin primære billettplattform. Hvorfor vente? Snakk med billettsalgsekspertene våre i dag!

Planlegg en demonstrasjon i dag
Billetto DK Billetto SE Billetto UK Billetto NO Billetto EU Billetto FR Billetto ES Billetto NL Billetto IT Billetto IE Billetto FI Billetto AT Billetto BE Billetto PT
App Store Google Play