Eventpromotering for Valentine's Day. Enkelt, raskt og gratis.

hero bg

Hvorfor velge Billetto?

En enkel måte å booste gjennomførelsen av ditt event.

family
ENKELT Å DELE ONLINE

Del eventet ditt via sosiale medier og e-post. Legg til billettsalg til nettstedet ditt og ditt Facebook-event.

communication
LAVE GEBYRER

Du bestemmer hvem som betaler: Du eller dine gjester. Gratis eventer er akkurat det- gratis! Vi tar ingen gebyr på gratis events.

management
ENKLE UTBETALINGER

Etter ditt event er avsluttet så vil vi behandle billettinntektene dine etter 3-5 virkedager og sette det inn på din bankkonto.

Promoter ditt valentinsdagsevent med Billetto

Har du tenkt å arrangere et event på valentinsdagen? Prøver du å finne ut hvordan du skal promotere eventet ditt? Vi kan hjelpe deg. Opprett en stilig eventside med bare noen få tastetrykk. Promoter eventet ditt til vårt engasjerte event-community bestående av over 500,000 årlige billettkjøpere. Med Billetto kan du...


  • Skille deg ut fra mengden med en helt egen eventside som er klar på få minutter
  • Promotere eventsiden din - den er skapt for å deles, og ser bra ut uansett om man åpner den på mobilen, nettbrettet eller PC-en.
  • Tilføye siden din til listen av kommende eventer på Billetto.
  • Selge billetter, registrere gjester, tilby kuponger eller ta imot donasjoner.
  • Få innsikt om billettsalg, statistikk over besøkende på siden og mye mer.

Enten du planlegger et romantisk dansekurs for par eller speed-dating for single, så har vi verktøyene du trenger. Vi har hjulpet over 15,000 arrangører med å promotere store og små eventer. Med andre ord: du er i trygge hender.


Usikker på hvor du skal begynne? Lær hvordan du skaper en imponerende eventside, samt hvordan du kan promotere eventet ditt uten å bruke penger på det.


Valentinsdagseventet ditt kan være på nett innen 5 minutter. Er du klar?

Vi gir deg verktøyene for å ...

Sett opp en eventside ved hjelp av en enkel pek-og-klikk-prosess. Dersom du vet hvordan du lager et event på Facebook, kan du lage et på Billetto. Lover.

Promoter ditt event på sosiale medier med bare noen få klikk. Du kan enkelt legge eventet til ditt eget nettsted med en tilpassbar billett widget.

Kontroller alle aspekter av eventet ditt, fra spørsmålom bestilling til gjestelister og seteplasseringer.

Selg billetter, godta donasjoner, tilby kuponger og merchandise. Dine kjøpere kan raskt betale med et kredittkortet de ønsker.

Få dyp, informativ innsikt. Se hvordan det går med billettsalget ditt. Lær hvilke kampanjer og kanaler som får mest inntekt.

Ikke la gjestene dine vente. Få dem inn raskt inn ved hjelp av vår dedikerte billettskanning. Trenger du en fysisk gjesteliste? Last ned en med ett klikk.Se alle egenskaper

Hvordan det virker

Ditt første event med Billetto i tre trinn

1. Begynn å selge

Lag ditt event ved hjelp av vårt enkle skjema og legg til billetter til eventet ditt. Tilpass innstillingene for å jobbe med din type event.

2. Spre ordet

Promoter siden din for å selge billetter online og registrer gjester. Følg Billetto-guiden for å effektivt markedsføre eventet ditt.

3. Få betalt

Motta billettinntekter på bankkontoen din. Bare legg til bankkontooplysninger, og vi behandler hendelsesinntektene.

team-image
   

Prising

Velg en plan som passer deg

pattern

Er du klar til å prøve det ut? Det er gratis.