Enkel design

Vi ber om tilbakemelding fra både billettkjøpere og arrangører for å sikre at bruk av Billetto er så uanstrengt som mulig. Få umiddelbar tilgang til vår planlegging av eventer direkte ved registrering. Det tar bare 5 minutter å lage et enkelt event. Forbedre den videre med en omfattende liste over ekstrafunksjoner. Vi tilbyr en av de enkleste billettkjøpstrømmene rundt. Deltakerne dine er bare tre skritt unna kjøp. Ingen lange søknadsskjemaer. Ingen frustrerte kunder.

Opprett ditt event nå

Massevis av funksjoner

Enten du planlegger en engangsfilmsvisning eller en veldedighet med tusenvis av deltakere, tilbyr vi mange funksjoner for å gjøre eventet til en suksess.

  • Gjentatte eventer: Lag en rekke eventer med et museklikk.
  • Reserverte sitteplasser: Opprett en sitteplan og tilordne sitteplasser til billetter.
  • Bestillingspørsmål: Samle ekstra informasjon fra billettkjøpene dine.
  • Tilpass billettene dine
  • Sett opp tilpassede rabatter og tilbud
  • Aktiver en venteliste hvis eventet er utsolgt
  • ...og mye mer
Se hele listen over funksjoner

Vi håndterer betalingene

Du trenger ikke å konfigurere en bedriftskonto eller bekymre deg for å håndtere transaksjoner. Vi tar vare på betalingsbehandling og tilbyr de mest populære betalingsmetoder rundt: Alle vanlige kredittkort, lokale mobilbetalinger og PayPal.

Lær mer om tilgjengelige betalingsmåter

Administrer eventer på farten

Dra nytte av Billetto-funksjonene på smarttelefonen din, fra å sjekke hvordan salget ditt gjør å skanne billetter på døren. Last ned vår app for iOS eller Android for å begynne å spore live-eventet.

Eventdata på fingertuppene

Ditt event-dashboard begynner å vise viktige data så snart du selger din første billett. Følg med på billettsalget ditt i salgsoversikten, last ned en detaljert salgsrapport for en oversikt over dine finanser, eller se på Audience Insights for å lære mer om deltakerne dine. Ønsker du enda flere data? Du kan alltid koble til din egen Facebook Pixel eller Google Analytics-konto.

Ypperlig kundesupport

Vi tar spesiell stolthet i vår ypperlige kundesupport. Få tilgang til vår samling av artikler med detaljerte svar på de vanligste spørsmålene om Billetto. Står du fast eller trenger hjelp til å gjøre Billetto tilpasset for ditt spesielle event? Vi er alltid bare en e-post unna.