hero-image

Opprett et event på nett med Billetto

hero bg

Det tar kun 5 minutter å opprette ditt første event med Billetto, til og med om du aldri har gjort det før.

Navn

Velg et navn på eventet ditt, og gjør det kort og relevant. Nevn hvem som arrangerer det, i tilfelle gjestene vil sjekke ut lignende eventer fra samme vert.

Dato og lokaler

Velg dato og lokaler. Når du har valgt en adresse for eventet, så vil den komme opp på et kart på siden. Å finne frem til festen kunne ikke vært enklere.

Beskrivelse

La fantasien flyte. Skriv en grundig beskrivelse av hva dine gjester kan forvente, og gjør det mer interessant med bilder og videoer. Skriv også opp eventuelle forhåndsregler eller betingelser.

Kategori

Sist men ikke minst, velg en kategori som ditt event passer inn i. Dette gjør det enklere for potensielle gjester å finne frem til eventet ditt når de ser etter interessante begivenheter hos Billetto.
Velg billettyper

Velg billettypene du ønsker å tilby gjestene dine. Skal du avholde et gratisarrangement? La gjestene velge "Gratisbillett" eller "Meld deg på" for å få oversikt over hvem og hvor mange som kommer.

Ønsker du å tilføre litt ekslusivitet, og samtidig få solgt billetter raskere? Begrens antall billetter gjestene kan få per kategori, og annonser deadlines for kjøp av bestemte billettyper.

Tips: legg til muligheter for å kjøpe merchandise, bøker og annet som du tenker å selge på eventet, så kan de plukke opp det de har kjøpt på arrangementsdagen. Ved å gjøre det enklere for gjestene å kjøpe merchandise øker også sjansen for at de faktisk gjør det.
Velg et bilde

Et bilde sier mer enn tusen ord. Ja, det er en klisje, men når potensielle gjester ser etter interessante eventer er bildet det første som vil ta oppmerksomheten deres. Sørg for å velge et bilde som representerer eventet, med den stemningen og stilen du ønsker å uttrykke. Og ikke putt for mye tekst inn i bildet, spar det til eventbeskrivelsen.

Tips: mangler du et godt bilde som passer til ditt event? Det fins mange gratis arkivfoto-sider hvos du kan finne fine bilder. For eksempel kan du sjekke ut Unsplash.
Lagre, publiser eller forhåndsinnstill

Er du ikke helt ferdig med å redigere eventet? Du kan lagre et utkast og fortsette senere. Er du ferdig? Trykk på "Publiser" og start billettsalget med det samme. Eventuelt kan du velge en publiseringsdato hvor dette skjer automatisk.


Tips: Vil du at eventet skal være privat, og ikke komme opp når folk søker etter det? Finn boksen hvor det står "Offentlig" og trykk på den så den ikke er avmerket lenger.
Send invitasjoner og markedsfør

Nå som eventet er lagt ut på nett og billettsalget er i gang, er det på tide å bli lagt merke til. Del eventet på sosiale medier, integrer en billett-widget direkte på hjemmesiden din, og sent ut invitasjoner via e-post til relevante kontakter.

Tips: vet du ikke hva en billett-widget er? Les vår trinn-for-trinn-guide til hvordan man setter opp Billettos billett-widget på hjemmesiden eller bloggen din.Ekstra

Godt jobba! Du burde være klar for å selge billetter nå. Hvis du trenger hjelp med administrering og planlegging av ditt event, sjekk Billettos guide til event-management og planleggingsguiden vår for flere tips.

Er du klar?

pattern

Er du klar til å prøve det ut? Det er gratis.