Opprett din kampanjeside for Movember

Skal du arrangere et event eller en innsamlingsaksjon i anledning Movember? Med Billetto kan du sette opp en kampanjeside for Movember på få minutter. Se trinnvis guide under.


1. Velg et navn og en dato


Organiserer du en innsamlingsaksjon som pågår hele november, eller et enkelt event? Gi innsamlingsskjemaet ditt et navn, og legg til dato og sted hvis du også skal avholde et event.


2. Skriv en beskrivelse


Skriv en beskrivelse av ditt event, og last opp bilder (av deg selv, av barten din, Movember-teamet ditt eller annet). Er du usikker på hva du skal skrive? Få inspirasjon her: 11 strålende eventbeskrivelser . Tips: Leter du etter sponsorer? Skriv en utførlig beskrivelse av hva sponsorene vil få for sine sponsorpenger.


3. Legg til muligheten for å donere penger


Du kan velge "donasjon" som et alternativ på kampanjesiden din. Slik gir du folk muligheten til å selv velge hvor mye de vil gi. Hvis du vil lokke sponsorer til å betale en bestemt pris kan du velge "Billett", bestemme prisen, og omdøpe den til "Sponsor". Eksempel: Hvis du skal organisere et Movember-løp kan du gi sponsorer plass på t-skjortene deltakerne løper med, på vannflasker, på målstreken eller lignende. Legg til noen forskjellige billettyper for ulike sponsoralternativer og skriv en detaljert beskrivelse av hva de får for sine sponsorpenger. Ikke glem å sette et max antall billetter av hver type - det fins jo bare et visst antall t-skjorter som kan merkes.


4. Last opp et bilde, publiser og del


Husk å laste opp et bilde. Hvis du er usikker på hvordan et godt eventbilde ser ut, sjekk ut 11 eventbilder som fanger oppmerksomheten eller sjekk ut de beste nettsidene for å finne gode og kostnadsfrie bilder

Opprett din kampanjeside for Movember

La oss sette i gang