hero-image
hero-image

Go mobile

Du trenger aldri å skrive ut fysiske billetter igjen. Utforsk og del eventer fra venner og fra resten av verden.

app-store google-play

Ny funksjon

Event Match

Gå aldri glipp av et arrangement igjen! Få skreddersydde hendelsesanbefalinger i appen. Bare sveip til venstre for å motsette seg en hendelse, og sveip mot høyre for å like og lagre hendelsen til senere. Jo mer du sveiper, jo bedre blir anbefalingene.

Hvorfor velge Billetto?

En enkel app for dine arrangementskort og ledelse

family
En enkel app for dine arrangementskort og ledelse

Hold deg oppdatert med det siste fra dine lokale favorittarrangører. Selv når du ikke fysisk befinner deg på eventet fungerer appen som din egen private concierge, og gir deg de siste annonseringer og oppdateringer på hva som skjer og hva som er neste destinasjon.

communication
Få den beste live-opplevelsen

Billetto er på sitt beste under eventer. I tillegg til å holde oversikt over billettene dine og hjelpe deg smooth gjennom døren, vil appen sørge for at du får mest mulig ut av eventet.

management
Administrer eventene dine på farten

Bytt til Event Manager når du lager ditt eget event på Billetto. Bruk appen til å selge billetter ved døren, skanne inn gjester og spore billettsalget ditt over alle inngangene på lokalet.

For arrangement arrangører

Skan billetter til eventet ditt

Bruk appen til å skanne folk inn på eventet ditt. Det er det enkleste event management verktøyet rundt. Synkroniser flere telefoner for å skanne billetter fra flere steder. Billetto-appen holder faner på billettsalget ditt, live-eventstatistikk og hjelper deg med å få gjestene raskere inn for å unngå kø.

For billettkjøpere

Oppdag nye erfaringer

Bruk appen til å oppdage nye opplevelser i byen din, bestill billetter på farten og vis billetten din på døren.

mobile

Bruk appen til å finne nye opplevelser rundt deg. Bruk filteret til å søke etter kategori, tid, sted eller en bestemt event-arrangør.

Ikke sikker på om du er klar til å kjøpe en billett til et event? Lagre det for senere i appen. Følg dine favorittarrangører for å holde deg oppdatert med nye eventer.

Kjøp billettene direkte i appen. Lagre din kortinformasjon for 1-klikk betaling i fremtiden - det har aldri vært enklere å kjøpe billetter med Billetto.

Tenk på trærne og hold billetten i lommen. Når du kjøper en billett eller på din datamaskin, blir den automatisk lagret i billettprofilen din - alt er klar til å bli sjekket på eventet.

dashboard-image

For arrangement arrangører

Live oppdateringer på alle enheter

Når ditt event er live, kan du følge statistikken på alle enhetene som er koblet til arrangørprofilen din: folk skannet inn / ut av lokalet og online / dørsalg.

Opprett ditt event nå