Halloweenfest og andre skumle eventer

Grøss og gru. Høsten er over oss, og før du vet ordet av det er det tid for årets skrekkeligste fest. Har du en skummel idé som venter på å bli brakt ut i livet? Enten du vil arrangere en ekstravagant vampyrfest for vennene dine, en bar-til-bar-runde med zombietema, godterismaking eller en filmvisning av "De Dødes Tjern", så er Billetto et perfekt verktøy for deg. I tillegg til å oppdage og kjøpe billetter til spennende eventer arrangert av andre, kan du hos Billetto opprette egne eventer, registrere deltakere, samle inn informasjon om deltakernes matpreferanser eller spesielle ønsker, og, ikke minst, selge billetter.

Hvorfor Billetto?

GRATIS Å BRUKE

Billettos verktøy er gratis for alle arrangører. Billettkjøpere betaler en liten avgift i tillegg til billettprisen.

ENKELT Å SETTE OPP

Det trengs ingen kunnskap om koding. Med vår brukervennlige interface kan du opprette, dele og administrere eventene dine uten å bruke unødvendig mye tid på det.

KLAR TIL Å DELES

Skapt for å deles. Del eventene dine på sosiale medier, bloggen din eller andre nettsider.

Billettavgift

Billetto gjør det enkelt å få i gang billettsalget til ditt event, og som arrangør koster det deg ikke en krone. For å få det til å gå rundt krever vi en liten avgift ovenpå billettprisen som billettkjøperne betaler. Sjekk våre priser og betingelser, og husk at det er opp til deg som arrangør om avgiften skal være inkludert i billettprisen eller komme i tillegg. Klikk og flytt på den blå prikken for å se billettavgiften for dine billetter.

Egenskaper

ALLE EVENTER PÅ ETT STED

Bruk Billettos skreddersydde widget for å vise frem ditt Halloween-event, også hvis det er en annen brukerkonto som har opprettet eventet for deg.

FLEKSIBEL PLASSHÅNDTERING

Har du booket et lokale med plass til et begrenset antall zombier? Eller trenger du å vite hvor mye blodgelé du skal forberede? Unngå overbooking ved å angi et maksimalt antall tilgjengelige plasser eller billetter.

EKSTRA DELTAKERINFORMASJON /p>

Legg til ekstra felt for å samle inn informasjonen du trenger om deltakerne i forkant av eventet (f.eks. ferdighetsnivå eller matpreferanser).

BILLETTSALG TIL DITT EVENT

Legg ut billetter til ditt event og la deltakerne kjøpe billetter på forhånd, så slipper du å ta imot betaling på eventdagen. Det er mulig å betale med flere ulike korttyper.

MOBILOPTIMALISERT EVENTSIDE

Eventsiden din kommer til å se bra ut uansett hvilken enhet den vises på. Enten folk sjekker ut eventsiden din på mobilen eller i en nettleser, så kommer den til å se like bra ut og det kommer til å være like lett å kjøpe billetter.

EVENT-COMMUNITY

Bli med i samfunnet vårt bestående av dedikerte arrangører og engasjerte publikummere. Del dine egne eventer og bla gjennom eventer opprettet av andre i ditt område.

EN GRATIS MOBILAPP SOM PERSONLIG ASSISTENT

Skann billetter, registrer deltakere og få oppdatert salgsstatistikk med Billettos gratis mobilapp.

DELTAKERINFO KAN ENKELT HENTES UT

Hent ut navnelister over alle som har meldt seg på og/eller har kjøpt billetter til ditt event. Lister kan lastes ned i flere ulike formater, med ulike typer informasjon.

Bruk Billetto for å få det meste ut av Halloween

La oss sette i gang!