Publiser eventet ditt på nett. Enkelt, raskt og gratis.

hero bg

Hvorfor velge Billetto?

En enkel måte å booste gjennomførelsen av ditt event.

family
ENKELT Å DELE ONLINE

Del eventet ditt via sosiale medier og e-post. Legg til billettsalg til nettstedet ditt og ditt Facebook-event.

communication
LAVE GEBYRER

Du bestemmer hvem som betaler: Du eller dine gjester. Gratis eventer er akkurat det- gratis! Vi tar ingen gebyr på gratis events.

management
ENKLE UTBETALINGER

Etter ditt event er avsluttet så vil vi behandle billettinntektene dine etter 3-5 virkedager og sette det inn på din bankkonto.

Oppføring av eventer på nett

Vil du oppføre og vise frem eventet ditt på nett? Vi kan hjelpe deg med det. Billetto er en gratis plattform for eventer hvor du kan publisere og selge billetter til eventet ditt på nett. Oppfør eventet ditt og bli sett av vårt aktive event-community bestående av over 500,000 årlige billettkjøpere. Det tar bare noen få minutter.


Det er enkelt å komme igang. Bare opprett eventet ditt, legg til de billettene du vil legge ut for salg (standardbilletter, gratisbilletter eller annet), og velg en kategori som eventet passer inn i. Det er alt som trengs! Eventet ditt er nå offentliggjort og klar for å promoteres til potensielle gjester og billettkjøpere.


Men det stopper ikke der. Vi har sørget for at eventsiden din ser bra ut på enhver enhet, uansett om man åpner den på PC-en, nettbrettet eller telefonen. Den er også skapt for å deles. Bare kopier lenken til eventsiden din og legg den ut på Facebook, Twitter eller andre kanaler for markedsføring for å få deltakere til å melde seg på og kjøpe billetter til ditt event.


Du kan sjekke hvordan det går med eventet når du vil. Sjekk hvor mange billetter du har solgt og hvor mye du har tjent, eller integrer eventet ditt med Google Analytics og Facebook Pixel for å få mer detaljert innsikt.


Det er 100% gratis å oppføre og selge billetter til eventene dine på Billetto. Hvis du oppretter billetter som koster noe, må billettkjøpere dog betale en liten billettavgift i tillegg til billettprisen. Hvis eventet er gratis tillegges ingen billettavgift. Du kan publisere ditt første event i løpet av fem minutter. Nysgjerrig?

Vi gir deg verktøyene for å ...

Sett opp en eventside ved hjelp av en enkel pek-og-klikk-prosess. Dersom du vet hvordan du lager et event på Facebook, kan du lage et på Billetto. Lover.

Promoter ditt event på sosiale medier med bare noen få klikk. Du kan enkelt legge eventet til ditt eget nettsted med en tilpassbar billett widget.

Kontroller alle aspekter av eventet ditt, fra spørsmålom bestilling til gjestelister og seteplasseringer.

Selg billetter, godta donasjoner, tilby kuponger og merchandise. Dine kjøpere kan raskt betale med et kredittkortet de ønsker.

Få dyp, informativ innsikt. Se hvordan det går med billettsalget ditt. Lær hvilke kampanjer og kanaler som får mest inntekt.

Ikke la gjestene dine vente. Få dem inn raskt inn ved hjelp av vår dedikerte billettskanning. Trenger du en fysisk gjesteliste? Last ned en med ett klikk.Se alle egenskaper

Hvordan det virker

Ditt første event med Billetto i tre trinn

1. Begynn å selge

Lag ditt event ved hjelp av vårt enkle skjema og legg til billetter til eventet ditt. Tilpass innstillingene for å jobbe med din type event.

2. Spre ordet

Promoter siden din for å selge billetter online og registrer gjester. Følg Billetto-guiden for å effektivt markedsføre eventet ditt.

3. Få betalt

Motta billettinntekter på bankkontoen din. Bare legg til bankkontooplysninger, og vi behandler hendelsesinntektene.

team-image
   

Prising

Velg en plan som passer deg

pattern

Er du klar til å prøve det ut? Det er gratis.