Opprett et privat Facebook-arrangement

Dette er et godt valg hvis du kun vil invitere dine nærmeste venner, eller vil holde arrangementet hemmelig. For å opprette et privat event:

 1. Gå til Facebook
 2. Velg “Arrangementer” på venstre side
 3. Velg “Opprett arrangement” og velg “Opprett privat arrangement”
 4. Du kan velge et arkivfoto til ditt arrangement eller laste opp et av dine egne bilder til arrangementet
 5. Velge et navn på arrangementet
 6. Velge arrangementets sted
 7. Lag en beskrivelse til ditt arrangement og hold den kort. Hvis du har viktig informasjon om arrangementet, inkluderer du alltid dette i øverste del av beskrivelsen. (Ikke alle leser hele beskrivelsen.)
 8. Velge dato, start og sluttidspunkt for ditt arrangement
 9. Hvis arrangementet har et program med flere aktiviteter, kan du legge til et "program". Deretter kan du velge tidspunkt for hver aktivitet og skrive en kort beskrivelse.
 10. Nå er du ferdig! Bare velg “Opprett privat arrangement” og du er klar.

Når du publiserer et privat arrangement, er det kun synlig for deg. Du kan nå "invitere" dine venner til arrangementet, eller "Redigere" arrangementet.

Opprett et offentlig Facebook-arrangement

Du kan arrangere et offentlig arrangement selv eller på vegne av en Facebook-side du administrerer.

Vi anbefaler på det sterkeste valgmulighet nummer to. Da vil du ha tilgang til å legge til kategori for arrangementet, opprette gjentakende arrangementer og legge til billettlink fra Facebook. (Hvis du ikke allerede har en Facebook-side for ditt arrangement, kan du opprette en ved å følge denne guiden.)

 1. Gå til Facebook
 2. Velg “Arrangement” på venstre side
 3. Velg “Opprett arrangement” og velg muligheten “Opprett offentlig arrangement”
 4. Du kan nå velge arrangør. Du kan enten velge din personlige Facebook-side eller en annen side som du administrerer.
 5. Neste steg er å velge bilde til ditt arrangement. Du kan velge fra dine profilbilder / bilder fra siden du administrerer, eller laste opp et nytt bilde til arrangementet. Du kan også legge til en video - Det fungerer godt for å fange oppmerksomhet i nyhetsfeeden på Facebook.
 6. Velg et navn for ditt arrangement
 7. Velg sted for ditt arrangement. Vær sikker på at adressen er riktig: Deltakere vil bruke denne adressen for å finne frem på arrangementdagen.
 8. Gi en beskrivelse av arrangementet ditt. Vær konsis. Hvis du har viktig informasjon om arrangementet, prøver du å inkludere dette i starten av beskrivelsen.
 9. Velg en kategori for ditt arrangement. Dette steget er viktig da det vil hjelpe deltakere å finne ditt event gjennom anbefalinger på Facebook.
 10. Hvis arrangementet ditt er gjentakende (for eksempel månedlig/ukentlig), kan du opprette flere arrangementer i "Frekvens". Du trenger bare velge dato(er) og tidspunkt for de gjentakende arrangementene. Facebook vil opprette separate arrangementer for hvert av arrangementenes datoer.
 11. Hvis det er en annen person eller side som skal arrangere, kan du legge dem til i “Medarrangør”. (De må ha en Facebook-profil for å kunne være medarrangører).
 12. Det neste steget er å legge til nøkkelord for å bidra til at deltakere oppdager arrangementet på Facebook. Vanligvis foreslår Facebook de mest populære nøkkelordene. Du kan kun legge til tre.
 13. Hvis du selger billetter til ditt arrangement, kan du legge ved link til siden med billettsalg. (Hvis du ikke har en link enda, kan du opprette et arrangement hos Billetto på kun 5 minutter.)
 14. Du kan velge hvordan deltakere kan kontakte deg angående arrangementet. (Kan de poste innlegg på siden for arrangementet for å stille spørsmål, eller bruke Messenger?)Du kan også velge om gjestelisten skal være offentlig eller privat.
 15. Til slutt kan du velge å Lagre arrangementet som et utkast, Opprette et arrangement nå som alle kan finne, eller Planlegge at arrangementet skal publiseres senere.

Når ditt Facebook-arrangement er publisert, kan du starte med å invitere vennene dine, eller opprette et innlegg om arrangementet på siden du administrerer.

Profesjonelt tips: Finn lokale interessegrupper i ditt område hvor du kan poste innlegg om arrangementet ditt, men husk å spørre gruppens administrerende før du deler et innlegg.

Video

Vi har laget en kort video for å vise deg hvor enkelt det er åopprette et arrangement på Facebook:

pattern

Er du klar til å prøve det ut? Det er gratis.