Aldri gå glipp av et salg

Billettos førsteklasses betalingsflyt og automatiske verktøy for målrettede annonser vil hjelpe deg med å enkelt nå salgsmålene dine.

Enkel betalingsflyt for en harmonisk kundeopplevelse

Si ha det bra til lange detaljerte skjemaer og betalinger gjennom flere steg. Vi sørger for en enkel betalingsløsning for dine billettkjøpere. Det tar kun et par minutter for deltakerne å kjøpe en billett.

En kundesentrert tilnærming for de beste resultatene

Etter flere år i bransjen har vi mestret konverterings-gamet, og som er resultat får du garantert ROI (return on investment). Vårt team tester kontinuerlig ut betalingsløsninger for å forbedre kundeopplevelsen. Vårt enkle tilbakemeldingssystem gjør det mulig for billettkjøperne å gi oss tips, beskjeder og forslag.

En problemfri måte å konverte internettrafikk til billettsalg

Med e-poster som opplyser om forlatt handlevogn, samt målrettede annonser via sosiale media-kampanjer, sørger vi for at deltakerne fortsatt er interessert i eventet ditt og gjennomfører et kjøp når de endelig er klare for det.

Flere betalingsmetoder uten ekstra integrasjoner

Billetto sørger for at billettkjøperne dine har flere betalingsløsninger å benytte seg av. Dermed trenger du ikke å koble til din egne elektroniske betalingskonto. Dine deltakere kan betale med PayPal, MobilePay, Klarna og andre alternativer. Du får betalingene fra disse tjenestene sammen med resten av eventsalget.

Optimalisert pop-up betaling for nettsiden din

Det er enkelt å selge billetter fra siden din med Billetto. Du legger enkelt til Billettos widget på kontoen din og lar deltakerne betale i et pop-up vindu. Du kan også tilpasse designet, slik at det passer din merkevare.

Aktiver venteliste til et populært event

Aktiver venteliste til et populært event eller legg til en venteliste til et nytt event for å skape interesse. Du kan sende en e-post til billettkjøperne som er lagt til i listen når neste opplag med billetter blir tilgjengelig.

De beste resultatene fra alle slags enheter

Billetto har en standard betalingsflyt som tilpasser seg alle enheter. Det betyr at det ikke vil forekomme noen forvirring under billettkjøp. Det vil være enkelt for alle å kjøpe billetter. Dessuten kan deltakerne dine få tilgang til billetten sin via Billettos mobilapp.

Førsteklasses betalingsflyt for billetter

Opprett event
Billetto DK Billetto SE Billetto UK Billetto NO Billetto EU Billetto FR Billetto ES Billetto NL Billetto IT Billetto IE Billetto FI Billetto AT Billetto BE Billetto PT
App Store Google Play