Billetto event-sponsorer

Skal du arrangere et event med mer enn 1000 gjester? Vi finner og matcher eventer med relevante bedrifter, merkevarer og andre sponsorer for å styrke budsjettet ditt og øke inntektene dine.
Ta kontakt for å høre mer om sponsormulighetene dine

(Alle sponsoravtaler avhenger av at billettsalget gjennomføres ved hjelp av Billetto)


Nå ut til målgruppen din

Billetto spesialiserer seg på å opprette sponsoravtaler og å matche eventer med de perfekte sponsorene. Vi samarbeider med en lang rekke bedrifter som alltid er på utkikk etter relevante eventer med en felles målgruppe.

Vi tar oss av introduksjonen

Få en profesjonell introduksjon til en relevant bedrift. Hvis det er en god match vil det hjelpe deg å spre eventet til et nytt publikum og øke inntektene dine. Sponsorekspertene våre tar seg av prosessen fra den første introduksjonen til den ferdige kontrakten.

En enkel businessmodell

Vår sponsormodell baserer seg på "No cure, no pay" - dvs. at det er helt gratis for deg å komme i gang, og at alle sponsoravtaler håndtert av Billetto vil medføre at en del av inntektene går til Billetto. Andelen vil variere utifra bl.a. hvor stort eventet er og hva billettene koster.

Unike sponsoravtaler

La oss introdusere deg for sponsorene som er relevante for ditt publikum. Med mer enn 35 000 eventer i året, kan du være trygg på at vi finner en perfekt match for deg. Hvis du vil høre med om hvordan vi kan hjelpe deg med sponsoravtaler, eller hvis du har spørsmål, kan du ta kontakt med oss ved hjelp av kontaktskjemaet.