Billettjeneste på nett. Skapt for dine eventer.

hero bg

Hvorfor velge Billetto?

En enkel måte å booste gjennomførelsen av ditt event.

family
ENKELT Å DELE ONLINE

Del eventet ditt via sosiale medier og e-post. Legg til billettsalg til nettstedet ditt og ditt Facebook-event.

communication
LAVE GEBYRER

Du bestemmer hvem som betaler: Du eller dine gjester. Gratis eventer er akkurat det- gratis! Vi tar ingen gebyr på gratis events.

management
ENKLE UTBETALINGER

Etter ditt event er avsluttet så vil vi behandle billettinntektene dine etter 3-5 virkedager og sette det inn på din bankkonto.

Software for å skape ditt eget billettkontor på nett

Har du planlagt et event? Trenger du en måte å registrere eventet og deltakere? Vi kan hjelpe deg. Billetto er en billettjeneste for alle dine eventer - fra firmakonferanser til yogakurs til pub-til-pub-runder. Du planlegger og gjennomfører eventet, og vi gir deg en plattform for billettsalget.


Vår gratis billettjeneste er skapt spesifikt for eventarrangører. Vi gjør det raskt og enkelt for deg å selge billetter på nett. Det tar under fem minutter å igangsette billettsalget til ditt event. Billetto hjelper deg med å:


  • Selge forskjellige billetter
  • Standardbilletter? Check. Gratisbilletter? Check. Matkuponger? Check. Uansett hva slags billettyper du ønsker å legge ut for salg, så gjør billettplattformen vår det mulig. Du kan til og med la folk betale for billettene på nett, og hente dem på ditt fysiske billettkontor hvis du ønsker det.
  • Generere og printe billetter
  • Dersom du ønsker å selge eller dele ut billetter for hånd kan du enkelt skrive ut billettene. De sendes til deg i PDF-format, og har all informasjon man trenger for å sjekke inn gjestene i døra. Apropos døra...
  • Skanne billetter på eventet
  • Du kan skanne billetter i døra og se hvor mange som har kommet ved hjelp av Billettos gratis mobilapp. Gjestene kan også bruke denne appen for å kjøpe billetter, og for å oppbevare billettene på et lett tilgjengelig sted.
  • Holde oversikten over billettsalget med mer
  • Billettjenesten vår gjør det også enkelt for deg å følge med på salgstallene. Du kan for eksempel få daglige rapporter tilsendt, eller sjekke hvor mange billetter av hver type som har blitt solgt ved å logge inn på brukerkontoen din. Hvis du vil ha enda mer innsikt kan du enkelt integrere siden din med Google Analytic og Facebook Pixel.

Du som eventarrangør får alle disse mulighetene helt gratis. Det vi lever av er en liten billettavgift som tillegges billettprisen når noen kjøper en billett til ditt event. Hvis eventet ditt er gratis skal gjestene dine selvsagt ikke betale noen avgift.


Vi gir deg verktøyene for å ...

Sett opp en eventside ved hjelp av en enkel pek-og-klikk-prosess. Dersom du vet hvordan du lager et event på Facebook, kan du lage et på Billetto. Lover.

Promoter ditt event på sosiale medier med bare noen få klikk. Du kan enkelt legge eventet til ditt eget nettsted med en tilpassbar billett widget.

Kontroller alle aspekter av eventet ditt, fra spørsmålom bestilling til gjestelister og seteplasseringer.

Selg billetter, godta donasjoner, tilby kuponger og merchandise. Dine kjøpere kan raskt betale med et kredittkortet de ønsker.

Få dyp, informativ innsikt. Se hvordan det går med billettsalget ditt. Lær hvilke kampanjer og kanaler som får mest inntekt.

Ikke la gjestene dine vente. Få dem inn raskt inn ved hjelp av vår dedikerte billettskanning. Trenger du en fysisk gjesteliste? Last ned en med ett klikk.Se alle egenskaper

Hvordan det virker

Ditt første event med Billetto i tre trinn

1. Begynn å selge

Lag ditt event ved hjelp av vårt enkle skjema og legg til billetter til eventet ditt. Tilpass innstillingene for å jobbe med din type event.

2. Spre ordet

Promoter siden din for å selge billetter online og registrer gjester. Følg Billetto-guiden for å effektivt markedsføre eventet ditt.

3. Få betalt

Motta billettinntekter på bankkontoen din. Bare legg til bankkontooplysninger, og vi behandler hendelsesinntektene.

team-image
   

Prising

Velg en plan som passer deg

pattern

Er du klar til å prøve det ut? Det er gratis.