Selg eventbilletter og ta imot betaling på nett. Enkelt, raskt og gratis.

hero bg

Hvorfor velge Billetto?

En enkel måte å booste gjennomførelsen av ditt event.

family
ENKELT Å DELE ONLINE

Del eventet ditt via sosiale medier og e-post. Legg til billettsalg til nettstedet ditt og ditt Facebook-event.

communication
LAVE GEBYRER

Du bestemmer hvem som betaler: Du eller dine gjester. Gratis eventer er akkurat det- gratis! Vi tar ingen gebyr på gratis events.

management
ENKLE UTBETALINGER

Etter ditt event er avsluttet så vil vi behandle billettinntektene dine etter 3-5 virkedager og sette det inn på din bankkonto.

Betalingssystem for eventarrangører

Billetto passer perfekt for alle arrangører som leter etter en enkel måte å selge billetter og ta imot innbetalinger på nett. Vårt betalingssystem for eventer tar seg av kredittkorttransaksjonene og fasiliterer billettsalget, slik at du kan fokusere på å skape et så bra event som mulig.


Det tar mindre enn 10 minutter å registrere seg og opprette sitt første event på Billetto. Med det samme du har opprettet eventet kan du igangsette billettsalget og ta imot innbetalinger fra alle de vanligste kredittkorttypene. Ja. Det er virkelig så enkelt.


Vi gjør det også enkelt for deg å integrere en billettwidget i din egen nettside eller blogg. Med hjelp av en slik widget kan du selge billetter og ta imot betaling direkte fra din egen side - helt uten å måtte laste ned noen ekstra verktøy eller programvare.


Du kan også gjøre mye mer enn å selge billetter. Tilby gratisbilletter, ta imot påmeldinger, ta imot donasjoner, selg kuponger og merchandise - alt med et enkelt tastetrykk. Vi gjør det også enkelt for deg å følge med på billettsalget og å holde oversikt over hvor mange som kommer.


Hva vil vi ha for alt dette? Ikke en krone Du som arrangør betaler ingeting fra egen lomme for å komme igang. Ingen månedlige avgifter heller. Det eneste vi legger til er en liten billettavgift som du kan velge å la billettkjøperne betale. Hvis du oppretter et event som er gratis krever vi selvsagt ingen billettavgift. Prøv det selv, det er gratis!

Vi gir deg verktøyene for å ...

Sett opp en eventside ved hjelp av en enkel pek-og-klikk-prosess. Dersom du vet hvordan du lager et event på Facebook, kan du lage et på Billetto. Lover.

Promoter ditt event på sosiale medier med bare noen få klikk. Du kan enkelt legge eventet til ditt eget nettsted med en tilpassbar billett widget.

Kontroller alle aspekter av eventet ditt, fra spørsmålom bestilling til gjestelister og seteplasseringer.

Selg billetter, godta donasjoner, tilby kuponger og merchandise. Dine kjøpere kan raskt betale med et kredittkortet de ønsker.

Få dyp, informativ innsikt. Se hvordan det går med billettsalget ditt. Lær hvilke kampanjer og kanaler som får mest inntekt.

Ikke la gjestene dine vente. Få dem inn raskt inn ved hjelp av vår dedikerte billettskanning. Trenger du en fysisk gjesteliste? Last ned en med ett klikk.Se alle egenskaper

Hvordan det virker

Ditt første event med Billetto i tre trinn

1. Begynn å selge

Lag ditt event ved hjelp av vårt enkle skjema og legg til billetter til eventet ditt. Tilpass innstillingene for å jobbe med din type event.

2. Spre ordet

Promoter siden din for å selge billetter online og registrer gjester. Følg Billetto-guiden for å effektivt markedsføre eventet ditt.

3. Få betalt

Motta billettinntekter på bankkontoen din. Bare legg til bankkontooplysninger, og vi behandler hendelsesinntektene.

team-image
   

Prising

Velg en plan som passer deg

pattern

Er du klar til å prøve det ut? Det er gratis.