11 eventbilder som fanger ens oppmerksomhet

Forsidebildet du velger er like viktig som en plakat, og burde fange folks oppmerksomhet samtidig som det forteller hva eventet handler om. Til forskjell fra en plakat burde eventbildet ha så lite tekst på seg som mulig. Ideelt sett burde det faktisk være helt fri for tekst. La eventbeskrivelsen og tittelen ta seg av den konkrete informasjonen, og bruk bildet for å tiltrekke ditt publikum. Her er 11 gode eksempler på forsidebilder.

1. Mat: Monograph

Minimalistisk, delikat og rett på sak - alt du kan forvente fra en matklubb med Japansk tema. Høyoppløselige bilder av lekker mat er appetittvekkende for alle som besøker siden.

2. Sport: Gongbad med levende lys

Når man arrangerer et sportsevent kan det være en god idé å bruke et bilde av studioet. Da kan deltakerne få informasjon om hvorvidt det er god plass, om det er et pent lokale og hvordan stemningen kommer til å være. Tilleggspoeng for å ha med utøvere som viser øvelsene som skal læres bort.

3. Musikk: Eleanor Friedberger + Chris Cohen

De fleste band har allerede egne, flotte promobilder, så her er det ofte åpenbart hva som skal være eventbildet. Hvis du har laget en plakat, bruk delen uten tekst som eventbildet, og bruk heller teksten i eventbeskrivelsen.

4. Underholdning: Murder Mile Walks

Dette bildet fungerer på så mange måter; det er sosialt, det viser folk som har det gøy sammen, det er i høy oppløsninge (alltid best!), og det viser akkurat hva dette eventet handler om. Bonustips: hvis du organiserer et fast arrangement, eller en serie arrangementer med noenlunde samme tema, så kan du bruke det samme bildet for alle. Så slipper du å lete etter et nytt bilde hver gang, og publikummet ditt kan gjenkjenne eventene dine med en gang.

5. Uteliv: The Blitz Party

Hvis du arrangerer et klubbkonsept, en fest eller annet er det alltid bra å vise bilder av folk som har det gøy. Enda bedre er det hvis du kan finne festbilder som er relevante for akkurat ditt konsept. Hvorfor ikke hyre inn en profesjonell fotograf til å ta bilder på neste fest du arrangerer, så har du bilder til å promotere alle dine fremtidige eventer. Bonustips: legg til bilder av lokalet, artistene som spiller eller annet i beskrivelsen.

6. Teater: Flamenco Blues

Gi publikummet ditt en forsmak på hva som kommer til å foregå: et bilde av scenen med skuespillerne i aksjon fungerer ypperlig.

7. Kunst: London Designfestival

Vær kreativ! - det er jo et kunstevent, så her kan du virkelig utfolde deg. Sjansen er også stor for at du kan finne flotte bilder av kunsten som skal vises, eller av galleriet.

8. Utendørs: North End Road Høstmarked

Skal du arrangere et arrangement utendørs? Velg et eventbilde som viser hvor det skal foregå, f.eks. ved å bruke et bilde tatt ved et tidligere arrangement samme sted.

9. Konferanse: ad:tech

Hvis du har en gjenkjennelig logo og en gjennomtenkt grafisk stil er det en god idé å bruke tekst på eventbildet. Det skal dog ikke bli for mye av det gode, så hold teksten til det mest nødvendige, og - som alltid - bruk et bilde i høy oppløsning.

10. Kurs: London Terrarium

Dersom kurset handler om å skape et fysisk produkt er det en god idé å bruke et bilde av dette produktet, slik som i dette eksemplet. Handler det om publikumdeltagelse? Vis et bilde av publikummet ditt. Har du hyret en kjent instruktør eller foredragsholder? Bruk et bilde av denne.

11. Veldedighet: Syng for Syria

Dette bildet fungerer godt fordi det viser frem nettopp den gruppen som man ønsker å hjelpe gjennom å avholde dette arrangementet.

Vil du vite mer?

5 trinn til en proff eventside

En god eventside kan gjøre mye av promoteringen for deg, og gjøre en tilfeldig besøkende til en billettkjøper. En dårlig eventside kan på den andre siden koste deg potensielle gjester.

9 gode sider for å finne gratis arkivbilder

Det er ikke så vanskelig å finne bilder i høy oppløsning, men å finne et bilde som attpåtil er fint, og sier noe om ditt event kan være litt mer utfordrende. Vi har med tiden blitt gode til å finne de perfekte bildene, og vil gjerne dele våre erfaringer med deg. Les mer om våre favorittsider for å lete etter gode bilder.

Les mer

11 eventbeskrivelser du burde lære av

Har du skrivesperre? Det er ikke nødvendig å være forfatterspire for å skrive en god eventbeskrivelse. Bare se på disse eksemplene fra Billetto som vi har plukket ut for å inspirere deg.

Les mer

Føler du deg inspirert? Opprett ditt event mens du er på topp!