Mathallens vinklubb: Påskens beste rødviner
Mathallens vinklubb: Påskens beste rødviner
Location
Date
Description
Hvordan lages rødvin og hvilke andre egenskaper enn fargen skiller egentlig en hvitvin og en rødvin? Er en rødvin alltid fatlagret og blir alle rødviner bedre med litt alder? Denne kurskvelden er forbeholdt rødviner som kan nytes påsken igjennom.
Vi går gjennom den viktigste teorien for å lære hvordan vinene lages fra druer til ferdig vin.
Opprinnelse, jordsmonn, gjæringsprosesser, fatlagring og ikke minst druesorter er viktige faktorer vi tar for oss, pluss mange, mange flere. Vi går også gjennom hvordan vinenes egenskaper påvirker valget av vin til mat og gir deg gode mattips til de ulike vinene.
Vi smaker oss gjennom seks deilige rødviner denne kvelden.
Kveldens foredragsholder er Heidi Iren Hansen. Hun er utdannet kokk og vinkelner og innehar Diploma in wine and spirits fra Wine and Spirit Education Trust. Hun har blant annet jobbet som restaurantsjef på Hotell Refsnes Gods og sommelier på Norske Selskab og jobber nå som vinansvarlig på Kulinarisk Akademi. Der har hun ansvar for gjennomføring av vinkelnerutdannelse og WSET-kursene, samt vinkurs for profesjonelle og privatpersoner. Heidi har også konkurrert som sommelier og har en andreplass fra NM og tredjeplass fra Nordisk mesterskap for sommelierer.
Kurset inkluderer
- Smaking av 6 ulike viner
- Smaksark til notater
- Vinkelner /foredragsholder
- Det serveres ikke mat på dette kurset
Dato: Torsdag 17. mars 2016, kl 19-21
Pris: Kr. 750,- per person
Sted: Kulinarisk Akademi (2. etasje), Mathallen Oslo
Det tas forbehold om nok påmeldte for at kurset blir gjennomført.
Ønsker du å bli medlem i Mathallens vinklubb? Alt du trenger å gjøre er å sende en e-post til vinklubben@mathallen.no
Organiser
Venue
Kulinarisk Akademi Mathallen, Vulkan 5, 0178 Oslo
FAQ
-
I have not received my Mathallens vinklubb: Påskens beste rødviner ticket via email. What should I do?
The first thing to do is check your spam/junk filters and inboxes. Your Mathallens vinklubb: Påskens beste rødviner tickets were sent as an attachment and can be thought of as spam by some email services. Alternatively, you can always find your Mathallens vinklubb: Påskens beste rødviner tickets in your Billetto account that you can access in the browsers or the dedicated Billetto app. For more help with this, read here.
-
I wish to cancel my Mathallens vinklubb: Påskens beste rødviner ticket and receive a refund. What should I do?
The approval of refunds is entirely at the event organiser’s discretion, and you should get in contact with the event organiser to discuss what options are available to you. To get in touch with the event organiser, simply reply to your order confirmation email or use the "Contact organiser" form on the organiser's profile. For more help with this, read here.
-
I have registered on the Mathallens vinklubb: Påskens beste rødviner waiting list, what happens now?
If more tickets become available you will be notified (by email) amongst others who have joined the list. Purchasing is on a first-come first-serve basis. For more information, read here.
-
Where do I find a link to an online event?
Check your order confirmation page or order confirmation email. Usually, the organiser of the event provides the details in the order confirmation email or they might send you a follow-up email with a link to their online event. You might also want to read the event description on Billetto where an event organiser should describe how to join the Mathallens vinklubb: Påskens beste rødviner event online. For more information on this, read here.
-
What is refund protection and why would I need it?
Refund Protection provides you with the assurance that if unforeseen and unavoidable circumstances interfere with your ability to attend an event you can claim a refund. For more information on this, read here.
Mathallens vinklubb: Påskens beste rødviner
From NOK 750.00
Are you an organiser?
Maximise your event's success with Billetto - the ticketing platform that helps you sell more tickets, promote with ease and save time.