Fermenteringskurs / Surdeig 2
Fermenteringskurs / Surdeig 2
From NOK 830.00
Location
Date
Description
Velkommen til en koselig søndags-workshop med fermentering som tema. Denne gangen er det surdeig på plakaten!
I "surdeig 2"-kurs (som er en fortsettelse av surdeig 1 - se eget arrangement) steker vi surdeigsbrødene som ble satt på "surdeig 1" og tar et dypere dykk inn i surdeigens verden. Her får du lære flere teknikker og andre bruksområder for surdeig. Blant annet får du lære å fermentere glutenfritt brød! Dette kurset passer for de som har litt efaring med surdeig fra før eller har gjennomført "surdeig 1". (Se eget arrangement.)
Som alltid blir det servert deilige smaksprøver og det blir tid til
prat og spørsmål. :)
TILHØRENDE KURS:
I kurset "surdeig 1" får du lære om hva surdeig er, hvorfor det er bra for oss å bruke surdeig i stedet for kommersiell gjær og om bløtlegging/fermentering av nøtter og frø. Du får utdelt din egen surdeigsstarter som du skal lære å ta vare på og hvordan du setter et eltefritt surdeigsbrød. Dette kurset passer veldig bra for nybegynnere eller deg som bare ønsker å gjøre noe sosialt og hyggelig en søndags ettermiddag!
Dersom du ønsker å melde deg opp på begge dagene får du en samlet pris på 1400,-.
PRIS:
Surdeig 2: 830,-
Surdeig 1 og 2: 1400,-
Early birds får 100,- avslag ved påmelding innen 25. februar. (Send mail til knitre.ingjerd@gmail.com eller send PM for å få denne prisen.)
(Prisen inkluderer kurs, ingredienser og surdeigsstarter.)
PÅMELDING:
Dersom du bare skal melde deg på surdeig 2 kan du følge linken under "billetter".
For early bird-billetter kan du sende mail til knitre.ingjerd@gmail.com
PS! Kursene blir holdt flere ganger, så du kan trygt melde deg på surdeig 1 nå og bli med på surdeig 2 en gang senere.
Ta med deg et glass med lokk til å bringe din nye surdeig hjem i.
Organiser
Venue
Grååsveien 23, 1820 Spydeberg
FAQ
-
I have not received my Fermenteringskurs / Surdeig 2 ticket via email. What should I do?
The first thing to do is check your spam/junk filters and inboxes. Your Fermenteringskurs / Surdeig 2 tickets were sent as an attachment and can be thought of as spam by some email services. Alternatively, you can always find your Fermenteringskurs / Surdeig 2 tickets in your Billetto account that you can access in the browsers or the dedicated Billetto app. For more help with this, read here.
-
I wish to cancel my Fermenteringskurs / Surdeig 2 ticket and receive a refund. What should I do?
The approval of refunds is entirely at the event organiser’s discretion, and you should get in contact with the event organiser to discuss what options are available to you. To get in touch with the event organiser, simply reply to your order confirmation email or use the "Contact organiser" form on the organiser's profile. For more help with this, read here.
-
I have registered on the Fermenteringskurs / Surdeig 2 waiting list, what happens now?
If more tickets become available you will be notified (by email) amongst others who have joined the list. Purchasing is on a first-come first-serve basis. For more information, read here.
-
Where do I find a link to an online event?
Check your order confirmation page or order confirmation email. Usually, the organiser of the event provides the details in the order confirmation email or they might send you a follow-up email with a link to their online event. You might also want to read the event description on Billetto where an event organiser should describe how to join the Fermenteringskurs / Surdeig 2 event online. For more information on this, read here.
-
What is refund protection and why would I need it?
Refund Protection provides you with the assurance that if unforeseen and unavoidable circumstances interfere with your ability to attend an event you can claim a refund. For more information on this, read here.
Fermenteringskurs / Surdeig 2
From NOK 830.00
Are you an organiser?
Maximise your event's success with Billetto - the ticketing platform that helps you sell more tickets, promote with ease and save time.