Fermenteringskurs / Ingefærøl, kombucha, kvass og vannkefir
Fermenteringskurs / Ingefærøl, kombucha, kvass og vannkefir
From NOK 630.00
Location
Date
Description
Bli med på en koselig søndags-workshop med tema "fermentert drikke"!
Her tar vi et dypdykk i den forunderlige verdenen av sprudlende, probiotiske drikker som fermenteres enten ved hjelp av en bakteriekultur eller gjennom vill fermentering. Her får du blant annet lære å lage kombucha, vannkefir, ingefærøl og kvass. Du lærer om karbonering, smakstilsetning/andregangsfermentering, alternative bruksområder for kulturene og de forskjellige drikkenes helsefordeler. Ta med deg tre-fire glass med lokk slik at du kan få med deg bakteriekulturer hjem.
Det blir som vanlig servert massevis av smaksprøver og god tid til prating og spørsmål.
Dette kurset passer for alle - enten du har litt erfaring med fermentering fra før eller aldri har prøvd - eller for deg som bare ønsker å tilbringe en hyggelig søndag med folk som har felles interesser! :)
PRIS:
630,-
PÅMELDING:
Du blir automatisk påmeldt når du kjøper billett på Billetto. Følg linken "finn billetter" øverst i arrangementet.
Alternativt kan du sende mail til knitre.ingjerd@gmail.com
HVOR:
Nøyaktig adresse finner du der du kjøper billetter.
Det er ca. 3 minutter å kjøre fra Spydeberg sentrum.
Fra Oslo er det 40 min. med direkte tog til sentrum.
Her er det mulighet å parkere. Du får nærmere instrukser etter påmelding.
PS! Det vil alltids være litt forandringer fra kurs til kurs basert på sesong og tilgang.
Organiser
Venue
Grååsveien 23, 1820 Spydeberg
FAQ
-
I have not received my Fermenteringskurs / Ingefærøl, kombucha, kvass og vannkefir ticket via email. What should I do?
The first thing to do is check your spam/junk filters and inboxes. Your Fermenteringskurs / Ingefærøl, kombucha, kvass og vannkefir tickets were sent as an attachment and can be thought of as spam by some email services. Alternatively, you can always find your Fermenteringskurs / Ingefærøl, kombucha, kvass og vannkefir tickets in your Billetto account that you can access in the browsers or the dedicated Billetto app. For more help with this, read here.
-
I wish to cancel my Fermenteringskurs / Ingefærøl, kombucha, kvass og vannkefir ticket and receive a refund. What should I do?
The approval of refunds is entirely at the event organiser’s discretion, and you should get in contact with the event organiser to discuss what options are available to you. To get in touch with the event organiser, simply reply to your order confirmation email or use the "Contact organiser" form on the organiser's profile. For more help with this, read here.
-
I have registered on the Fermenteringskurs / Ingefærøl, kombucha, kvass og vannkefir waiting list, what happens now?
If more tickets become available you will be notified (by email) amongst others who have joined the list. Purchasing is on a first-come first-serve basis. For more information, read here.
-
Where do I find a link to an online event?
Check your order confirmation page or order confirmation email. Usually, the organiser of the event provides the details in the order confirmation email or they might send you a follow-up email with a link to their online event. You might also want to read the event description on Billetto where an event organiser should describe how to join the Fermenteringskurs / Ingefærøl, kombucha, kvass og vannkefir event online. For more information on this, read here.
-
What is refund protection and why would I need it?
Refund Protection provides you with the assurance that if unforeseen and unavoidable circumstances interfere with your ability to attend an event you can claim a refund. For more information on this, read here.
Fermenteringskurs / Ingefærøl, kombucha, kvass og vannkefir
From NOK 630.00
Are you an organiser?
Maximise your event's success with Billetto - the ticketing platform that helps you sell more tickets, promote with ease and save time.