Gå til hovedinnhold

Yogafestivalen i Lom

Yogafestivalen i Lom

Fra 890,00 NOK

Sted

Dato

12. September 2024, 10:30 - 15. September 2024, 13:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Yogafestivalen i Lom

Ynskjer du å utforske yoga i naturskjønne Lom? Bli med på Yogafestivalen og opplev ei helg full av energi, balanse og ro. Jotunheimen yoga v/ Kristin Lund inviterer deg til ein unik festival som skjer fra 12. september 2024, der du kan delta i et variert utvalg av yogaklassar, både innandørs og ute i den vakre naturen Lom har å by på.

For pris mellom 890,00 NOK og 4,200,00 NOK, kan du fordjupe deg i alt fra sansande lydbad i Dumdalsgrottane til leiken yogapraksis og inspirerande foredrag. Du vil også ha muligheit til å besøke eit spennande marknad som byr på både lokale bedriktar og yoga relaterte produkt.

Festivalen kombinerar frisk luft, læring, sansing og glede. Kanskje møter du ein ny yogaven, eller opplev ny innsikt i din eigen praksis? Ikkje gå glipp av denne moglegheita til å koble av og finne di indre ro!

Hjarteleg velkommen til Lom for ein inspirerande og energigivande oppleving.

For meir informasjon sjekk: yogafestivalenilom.no

Dette er inkludert i prisen:
Torsdag: alle dagens aktivitetar + middag servert på uteservering på Nordal.
Fredag: alle dagens aktivitetar + middag servert på uteserveringa på Nordal
Laurdag: alle dagens aktivitetar + festbuffet servert i spisesalen på fossberg hotell.
Sundag:alle dagens aktivitetar + lunsj servert i spisesalen på Fossberg hotell.

Overnatting er ikkje inkludert i prisen. Men det er mange overnattingsmuglegheter i Lom sentrum, både hotell og camping. På nettsida til yogafestivalenilom.no står det lista opp overnattings plassar.

Arrangør

Lokale

Bergom, Fossbergom, 2686 Fossbergom

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Shortcuts

Populære eventer

Nearby events

Events af samme type

Oppdag mer