Yoga og mindfulness i selve hjertet av Italia.

Yoga og mindfulness i selve hjertet av Italia.

Billetter fra 9,700,00 NOK

Sted

Dato

22. April 2023, 12:00 - 29. April 2023, 12:00

Beskrivelse

Finn pusten og fokuset i deilige vårlige Italia: Yoga og mindfulness med Kristina i selve hjertet av Italia.

22. til 29. april 2023

Frøken Mandag på tur - bli kjent med frodige Vitorchiano, deg selv og felleskapet vi skaper. Pust på italiensk er alito. Og den skal vi finne på en høyde hvor blikket hviler på fruktplantasjer, olivenlunder og Barbera-vindruer.

Kristina er reiselederen og instruktøren i yoga og midfulness som skaper indre og ytre reiser for deg. Dette blir en vakker og unik opplevelse. Og Kristina har bestilt et vakkert luksusslott med varm og mystisk atmosfære i den beste årstiden. Lørdag til lørdag i dette italienske frodige terrenget, med basseng, store rom og duften av sitrus.

Prisen inkluderer tre vegetariske måltider hver dag, overnatting, daglige yogaøkter, fokusgrupper med verktøy for et rikere liv.

Du ordner selv flyreise til og fra Roma, samt transport til huset (50 minutter fra Roma).

Dagene blir omtrent sånn her:

07:15 Yoga

08:45 Frokost

Fritid – alene eller sammen med andre

13:00 Lunsj

14:30-17:30 Dagens leksjon med ulikt tema

19:00 Middag

Praktisk info:

Det vakre huset ligger i et område med spredt bebyggelse cirka en time fra Roma. Det er et gammelt steinhus som er bygget i 1617 med masse gammel historie og sjel.

Dette er en utrolig frodig ramme for å ta vare på seg selv, og å finne ro og samhold med andre.

Vi praktiserer yoga hver morgen før frokost, og setter standarden for resten av dagen i vårt eget ståsted og utgangspunkt.

Har du aldri praktisert yoga før, så er dette en fin mulighet til å teste ut dette.

I tillegg har vi daglige samlinger der vi har ulikt tema, med fellesnevner at vi skal få noen nye verktøy for et gledefylt liv uten unødig tankekjør og stress. Dette skal være lystbetont og engasjerende.

Det går direkte flyvninger mellom Oslo og Roma daglig.

Det er mulighet til å ta en ekstra natt i Roma fra lørdag til søndag om man ønsker det.

Det lønner seg å bestille transport på forhånd for å komme seg til Vitorchiano VT og tilbake til Roma. I huset er det dobbelt-rom, noen har tre senger, alle med tilhørende bad. Vi setter sammen en fint «team» om du reiser uten å kjenne noen. Opplys gjerne om det er noe vi skal ta hensyn til.

Vi serverer næringsrik, vegetarisk mat til alle måltider. Prisen dekker ikke øl/vin. Opplys om allergier ved påmelding.

Ta med egen yogamatte, et lite teppe, en notatbok, og penn for skriveøkter og refleksjoner.

Kristina i Frøken Mandag gleder oss til å reise på tur med deg!

Vi har 20 plasser på denne turen. Vi må minst ha 12 påmeldte for å arrangere turen, og dette avgjøres i god tid slik at flybilletter kan bestilles. Bindene påmelding.

www.frokenmandag.com

Lokale

Italia, Vitorchiano

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.