Yndling + TBA

Yndling + TBA

Billetter fra 150,00 NOK

Sted

Dato

25. Februar 2023, 20:00 - 23:59

Beskrivelse

Yndling er drømmepop-prosjektet til Silje Espevik, inspirert av artister som Beach House, Mazzy Star, Men I Trust og Cocteau Twins. Med svevende lydbilder som omkranser en hviskende og intim vokal, skaper hun en egen atmosfære som er både fengende og melankolsk. 

Etter å ha blitt oppdaget på Soundcloud i 2020 av et italiensk indie-label, gav hun ut første offisielle singel i prosjektet, "Childish Fear", tidlig i 2021. Ett år inn er det utgitt flere singler, og nå i januar kom hennes debut-EP ut, med seks låter som viser et godt spenn og variasjon i både låtskrivning og sound.Prosjektet har fått oppmerksomhet i inn- og utland, med flere singler trukket frem som "Best Akkurat Nå" og det shoegaze-infuserte tracket "Like Love is Real" listet på NRK P3.

Yndling er også en av Juryens Utvalgte til by:Larm 2022, og er en del av festivalens line up i september.  25. Februar spiller hun på  SKUR14 , og det blir en atmosfærisk og chill konsert som absolutt er verdt å få med seg!

Arrangør

SKUR 14 arrangerer i hovedsak musikk og kulturarrangementer.

Lokale

Skur 14 Skur 14, Holbergskaien 1, 5004 Bergen

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.