Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Yndling + support Astraea

arrangementet ble avsluttet

Yndling + support Astraea

Fra 150,00 NOK

Sted

Dato

25. Februar 2023, 20:00 - 23:59

Beskrivelse

Yndling er drømmepop-prosjektet til Silje Espevik, inspirert av artister som Beach House, Mazzy Star, Men I Trust og Cocteau Twins. Med svevende lydbilder som omkranser en hviskende og intim vokal, skaper hun en egen atmosfære som er både fengende og melankolsk. 

Etter å ha blitt oppdaget på Soundcloud i 2020 av et italiensk indie-label, gav hun ut første offisielle singel i prosjektet, "Childish Fear", tidlig i 2021. Ett år inn er det utgitt flere singler, og nå i januar kom hennes debut-EP ut, med seks låter som viser et godt spenn og variasjon i både låtskrivning og sound.Prosjektet har fått oppmerksomhet i inn- og utland, med flere singler trukket frem som "Best Akkurat Nå" og det shoegaze-infuserte tracket "Like Love is Real" listet på NRK P3.

Yndling er også en av Juryens Utvalgte til by:Larm 2022, og er en del av festivalens line up i september.  25. Februar spiller hun på  SKUR14 , og det blir en atmosfærisk og chill konsert som absolutt er verdt å få med seg!

Astraea:

Listening to Astraea´s music, words like ethereal, melancholic, heartfelt and dreamy would come to mind. There is a “push and pull”, “yin and yang” feel to her music as her music stems from the wide spectrum of emotions we face as humans, but are sometimes too busy or afraid of tapping into them. Making music is her form of therapy and escape from reality- She believes in a world of simple pleasures and that there is beauty in imperfection. She hopes her audience feel empowered and optimistic through her music even when it is from a soft and melancholic approach.

Arrangør

SKUR 14 arrangerer i hovedsak musikk og kulturarrangementer.

Lokale

Skur 14 Skur 14, Holbergskaien 1, 5004 Bergen

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.