Yin Yoga - sensommer/høst

arrangementet ble avsluttet

Yin Yoga - sensommer/høst

Billetter fra 250,00 NOK

Dato

24. September 2017, 17:00 - 18:30

Beskrivelse

Dette er en rolig yogaklasse som gir en god avspenning i en krevende hverdag. Yogaklassen passer både for nybegynnere og for deg som har yogaerfaring.

De fleste stillinger holdes over lengre tid for å tøye dyp muskulatur, bindevev og ledd/leddbånd. Du vil også få noe teoretisk undervisning om meridianene mage-milt og lunge-tykktarm. Du vil lære å stimulere punkter som motvirker forkjølelse og som fremmer god helse på denne tiden av året.

I Yin Yoga vektlegges læren om at vi under sensommeren og høsten tar til oss "næring" som vil styrke oss gjennom vinteren.

Yogalærere er Christin Schultz og Maria Andersen.

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.