skip to main content

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse håndplukkede kommende!For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.
Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Wrath

arrangementet ble avsluttet

Wrath

Fra 75,00 NOK

Sted

Dato

10. Desember 2022, 19:30 - 22:30
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse

WRATH + support: Kjöter & Nedgravd

WRATH smir sammen elementer fra den mørke siden av metall, folkemusikk og prog-rock, og drukner det hele i reverb. Deres selvtitulerte EP utstråler en stor grad av forskjellig input og tolkninger fra de tre medlemmenes ulike musikalske bakgrunner. Resultatet er en melodisk og hypnotisk heksegryte, med en upolert, rå, mørk og utforskende aura ved seg.


Til tross for ikke å ha spilt særlig lenge, har de allerede spilt på tvers av Vestlandet og for fulle hus på Studentersamfundet i Trondheim og Rock In i Oslo, og ikke minst, på den Beyond The Gates-kuraterte kvelden under Vill Vill Vest. I juni 2021 gav bandet ut sin debut-EP, noe de mener skildrer kun toppen av deres musikalske isfjell. Her har de høstet internasjonal ros. Nå er de tilbake i studio og klargjør en rekke singler og deres full-lengdes debut album.

Kjöter er et rockeband som spiller på norsk. Musikken går fort og gærlig, og bandet spiller hardt og ekte! Bandet er her for å sette den norske rocken på kartet igjen. Bandet er også ute med en rykende fersk EP!Nedgravd er et ungt og lovende band fra Oslo som spiller dødsmetall. Tidligere spilt på blant annet Blå og har varmet opp for Golden Core.

Facebook event

Arrangør

Lokale

Sub Scene, Rosenkrantz' gate 17, 0160 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer