World Speech Day | No More Cancel Culture!

World Speech Day | No More Cancel Culture!

Billetter fra 125,00 NOK

Sted

Dato

15. Mars 2023, 19:00 - 21:00

Beskrivelse


Fuck Cancel Culture, hos er det Crønch Culture❤️ 


Vår hjertesak er ytringsfrihet, og vil at du skal feire det sammen med oss!


Stand-up er en av de siste arenaene som kjemper i mot cancel culture, og står opp for at vi skal kunne spøke fritt og le av alt...

...for når alle løper rundt og er hårsåre, så blir livet forbanna kjedelig! 


I noen land blir folk halshugd for å si noe av det vi gjør på scenen, men vi bor i Norge, og skal være sinnsykt takknemlig for ytringsfriheten vår🇳🇴

Det hedrer vi ikveld, på World Speech Day!Free speech tilbud:
25% avslag


Du får disse stjernene:

 • Kommer snart
 • Kommer snart
 • Kommer snart
 • Kommer snart

  Kveldens konferansier er Kommer snart.

Arrangør

The Comedy club in Stavanger
where we celebrate free speech through laughter!

Crønch Culture❤️

Lokale

Bardello, Øvre Holmegate 11, 4006 Stavanger

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.