Workshop - Slim Wallet

arrangementet ble avsluttet

Workshop - Slim Wallet

Billetter fra 850,00 NOK

Sted

Dato

29. September 2022, 18:00 - 21:00

Beskrivelse

Kom til vårt hyggelige verksted i Torvgaten 1, og lag en kortmappe til den selv, eller som en gave til noen du ønsker å gi noe unikt.
Her er det ikke noe behov for forkunnskaper. Vi gir dere all innføring dere trenger.
Dere vil få muligheten til å velge farge på lær og tråd. For å gjøre den enda mer personlig, kan dere inngravere navn hvis ønskelig. 
Vi er opptatt av bærekraft, og bruker kun materialer i ekstremt høy kvalitet som vil vare livet ut.
Lurer du på noe? ikke nøl med å ta kontakt!

E-post: marius@arendalleather.com

Lokale

Arendal Leather Co. Arendal Leather Co., Torvgaten 1, 4836 Arendal

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.