Ways + War And Rabbits

Rosenkrantz' gate 17, 0160 Oslo
25. September 2021, 20:00 - 23:00
Super arrangør
Billetter 50,00 NOK - 100,00 NOK
Billetter 50,00 NOK - 100,00 NOK

NB! Konserten er flyttet til 25. september. Forhåndskjøpte billetter til være gyldige på den nye datoen. På grunn av COVID-19 har vi begrenset antall billetter tilgjengelig.

WAYS er en gjeng musikere basert i Oslo som lager låter innen alternativ rock. Med inspirasjon fra band som Radiohead, Foals, Bent Knee og Ben Levin, og med sine introspektive og abstrakte tekster har de et ærlig og autentisk uttrykk. Bandet ble dannet på et lite øvingslokale på Blindern der alle medlemmene møttes på musikkvitenskaps-studiet i 2019. Etter å ha sluppet både en EP og singel i løpet av lockdown-perioden er de nå klare for utgivelsen av deres andre EP «Where Are You Shoes?». I tillegg jobber de med nytt materiale til en senere utgivelse.

WAYS består av:
Lina Marie Abeland – vokal
Noah Krogsholm – vokal og gitar
Øystein Funderud – gitar
Joakim Berntsen – bass
Martin Hagfors Herringbotn – trommer


Oslobaserte War And Rabbits er endelig klare for å ta verden med stor etter mange ensomme timer i karantene. Med innflytelser fra band som Battle Tapes, The Acid og Muse har War And Rabbits skapt en energisk blanding av elektronisk og moderne rock som tar seg godt ut på scenen. Musikken vil kanskje få deg til å danse, headbange, eller felle en tåre – men uansett vil det bli en uforglemmelig opplevelse. I mars slapp bandet debutsingelen «Out Of Control».

War And Rabbits er:
Øystein Funderud – vokal
Torfinn Sommerfeldt Lysne – gitar
Håvard Solli – bass
Olav Skåre Jullum – trommer


Vil du ha flere eventer?

Meld deg på her for å få et samlet event-utvalg på e-post