Ways + War And Rabbits

Rosenkrantz' gate 17, 0160 Oslo
Super arrangør

NB! Konserten er flyttet til 12. mars 2021. Forhåndskjøpte billetter til være gyldige på den nye datoen. På grunn av COVID-19 har vi begrenset antall billetter tilgjengelig.


Ways er en gjeng fra Oslo som spiller alternativ rock med røtter fra det moderne, det progressive og det klassiske. Med inspirasjon fra band som Radiohead, Foals, Bent Knee og Ben Levin og med sine introspektive og abstrakte tekster, har de et ærlig og autentisk uttrykk. Bandet ble dannet på et lite øvingslokale på Blindern der alle medlemmene også studerer musikkvitenskap sammen. I vår slapp de sin debut-EP «Where Real People Live» og jobber for tiden med å spille inn nytt materiale. 

Ways består av: 

Lina Marie Abeland - vokal
Noah Krogsholm - vokal og gitar

Øystein Funderud - gitar
Joakim Berntsen - bass
Martin Hagfors Herringbotn - trommer

Oslobaserte Wars And Rabbits er endelig klare for å ta verden med stor etter mange ensomme timer i karantene. Med innflytelser fra band som Battle Tapes, The Acid og Muse har War And Rabbits skapt en energisk blanding av elektronisk og moderne rock som tar seg godt ut på scenen. Musikken vil kanskje få deg til å danse, headbange, eller felle en tåre – men uansett vil det bli en uforglemmelig opplevelse.

War And Rabbits er:

Øystein Funderud - vokal

Torfinn Sommerfeldt Lysne - gitar

Håvard Solli - bass

Olav Skåre Jullum - trommer

Vil du ha flere eventer?

Meld deg på her for å få et samlet event-utvalg på e-post