Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Vinterferie- parkour 10-14 år

Få billetter igjen
Få billetter igjen
Få billetter igjen
arrangementet ble avsluttet

Vinterferie- parkour 10-14 år

Fra 800,00 NOK

Sted

Dato

20. Februar 2024, 10:00 - 23. Februar 2024, 13:30
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Velkommen til Vinterferie-Parkour 2024 for 10-14 år.

Vinter-Parkour er 20.-23. Februar, klokka 10-13:30 hver dag.

Vi skal:
- leke parkour-leker:
 zombie-minefelt, bakken er lava, utfordrings-sura, pirat-mafia og mere :D
Lære teknikker: Vi lærer bort skalerbare teknikker, slik at uansett om man man vanligvis sitter i sofaen eller vanligvis trener parkour, så vil man lære teknikker som er utfordrende, og gir mestringsfølelse
Hygge oss: Alt av undervisning, leker og aktivitet er verktøy vi bruker for at alle skal bli gode venner, og at vi får en god gruppedynamikk. Å få et godt forhold til å være  ute sammen, og bevege seg, er mye mer verdt enn å trene hardt i en uke ;)

Lokasjon: Vi starter på dalen aktivitetspark, og noen dager vandrer vi litt, men vi slutter alltid tilbake på dalen aktivitetspark

Ta med klær til å være ute, og en liten matbit

Lærere er: Alexander Vaags 98629788
Martin Haugland Sundby 97466170

Arrangør

Parkour er å bruke formene i omgivelsene (gjerder, vegger, skråninger, trær osv.) til bevegelse, lek, trening, dans, utforsking og utfordringer.

Vi arrangerer:

Ukentlige parkour kurs

Ferie parkour

Parkour forestillinger

konkuranser

Og mer

Det dukker opp arrangementer på siden her, Noen ganger mange, og noen perioder få.

Lokale

Dalen aktivitetspark, Kolstadtunet 4F, 7098 Saupstad

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer