Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Vinsmaking med Kjell-Gabriel Hendrichs

Arrangementet ble avlyst

Vinsmaking med Kjell-Gabriel Hendrichs

Fra 650,00 NOK

Sted

Dato

20. April 2023, 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Velkommen til vinkveld torsdag 20 April kl 19:00.

Etter stor suksess fra de forrige arrangement har vi valgt å invitere Kjell-Gabriel Hendrichs igjen til å lede kvelden. Kjell-Gabriel er vinjournalist og vinformidler og er blant annet kjent gjennom Nettavisens vinspalter og hans egen podcast Kjells Vinkjeller. Han er en svært dyktig formidler av både vin og historie. Denne kvelden skal han lose oss gjennom vinene og forteller om både vinproduksjonen, stedene og historiske fakta.
Temaet for kvelden er nye spennende viner som passer til kommende vårsesongen .Her skal vi lærer du om en drue som dyrkes rundt hele verden. La smaksløkene dine få kjenne variasjonen på samme drue fra flere land
Her skal vi smake 5 viner fra ulike land i verden. (Østerrike, Spania, Tyskland, Italia og Franrike):

 • Schlumberg Blanc de Blancs Klassik Brut Nature (Østerrike)
 • Condado de Haza Crianza 2019 (Spania)
 • Weing Knewitz Rose´Trocken 2022 (Tyskland)
 • Poliziano Vino Nobile di Montepulciano 2019 (Italia)
 • Ch Malagar 2010 (Frankrike)

Det vil også bli servert noe enkel fingermat, småretter som passer til vinene.
Minner om at det kun et utvalg av småretter basert på vår Buffet/ «Aperitivo»-menyen på selve arrangementet. Bordbestilling : post@invinoveritas.no
Pris er 650 NOK for smaking av 5 viner inkludert noe gode småretter. Bindende påmelding med biletto:

Lokale

In Vino Veritas - Vinbar og Restaurant, Grønland 57, 3045 Drammen

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer