skip to main content

Vinn eller Forsvinn

Vinn eller Forsvinn

Fra Gratis

Sted

Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse


📍 Sted: Kringsjå skole Amfi

📅 Dato og tid: Kommer snart!

🎟️ Billettpris: Gratis!

Bli med på en enestående musikalsk opplevelse med talentfulle elever fra Kringsjå skole når de presenterer sin nyeste produksjon, "Vinn eller Forsvinn"! Dette er en forestilling hvor lidenskap og talent møter hardt arbeid og dedikasjon. Elever fra 7. trinn har jobbet utrettelig for å bringe denne musikalen til liv,

"Vinn eller Forsvinn" er ikke bare en tittel, det er en utfordring disse unge stjernene har tatt på seg – å skinne på scenen og vinne publikums hjerter. Sett deg til rette i amfiet på Kringsjå skole og forbered deg på en kveld fylt med imponerende vokalprestasjoner, fengende musikk,

Arrangementet er helt gratis, noe som gjør det til den perfekte anledning for familier, venner og naboer til å støtte lokale opptredener og oppleve kraften av levende kunst.

Lokale

Kringsjå skole 2 Kringsjå skole amfi, Rosshaven 12, 4639 Kristiansand, 4639 Kristiansand S

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer