skip to main content

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse håndplukkede kommende!For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.
Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Vidar Busk og Marius Lien 9. juni på Jømnvang i Elverum

Få billetter igjen
arrangementet ble avsluttet

Vidar Busk og Marius Lien 9. juni på Jømnvang i Elverum

Fra 345,00 NOK

Sted

Dato

9. Juni 2023, 20:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse

Gjør deg klar for en ny stor konsertopplevelse når Vidar Busk og Marius Lien kommer til Jømnvang fredag 9. juni!

Fyrverkeriet Vidar Busk slo gjennom med gnistrende spillejobber på legendariske Fifty/Fifty pub på 90-tallet, og platedebuterte med kritikerroste «Stompin` Our Feet with Joy» i 1997. Året etter fikk han sin første Spellemannpris, og han er kjent for en utrolig spilleglede og unike tolkninger av bl.a. Jimi Hendrix.

Marius Lien er en ung og sterkt kommende gitarist. - Marius Lien er et av de største gitartalentene vi har hatt i Norge på flere tiår, er den rosende omtalen som Amund Maarud gir av Marius Lien, som har spilt med Vidar Busk siden tenårene. Han er kjent for å gi alt på konsertene og kombinerer kraftig vokal med eminent gitarspill.

På Folkets Hus Jømnvang fredag 9. juni skaper de to musikkmagi sammen. Det er klart for en ny stor konsertopplevelse på Jømnvang!

Lokale

Folkets Hus Jømnvang, Kverndalsvegen 23, 2416 Jømna

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer