skip to main content

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse håndplukkede kommende!For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.
Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Vi må snakke om i morgen (Ny påmelding)

arrangementet ble avsluttet

Vi må snakke om i morgen (Ny påmelding)

Fra Gratis

Sted

Dato

28. September 2020, 17:30 - 21:00

Beskrivelse

Viktig informasjon i forbindelse med COVID-19!

På grunn av begrensinger pålagt av staten har vi per dags dato kun lov til å invitere 200 deltagere til fysisk oppmøte i Grieghallen. For å forsikre oss om at ingen plasser står ledig har vi innført «no-show» avgift på 500 kr. Dvs. Om du får plass til å delta på konferansen i Grieghallen og ikke møter opp UTEN å ha meldt deg av før fristen, vil du motta en faktura i etterkant av konferansen.

Dersom du mistenker å være syk med coronavirus kan du dessverre ikke delta på konferansen. I dette tilfelle vil du ikke motta «no-show» avgift selv om du ikke rekker avmeldingsfristen. Send mail til lise@omimorgen.com

Dersom du ikke har mulighet til å delta, eller ikke får billett til Grieghallen vil konferansen også streames digital.


Hvordan bidrar næringslivet, politikken og akademia til et bærekraftig samfunn?
Kan økonomi brukes som et virkemiddel til grønn omstilling?
Vi samler ungdommen, næringslivet, akademia og politikere for å ta fatt på vår tids store spørsmål!
Vi må snakke om i morgen.

Velkommen til GRATIS digital og fysisk konferanse i Grieghallen 28 september 2020!

I 2019 har det skjedd mer enn noen gang for å skape et grønt skifte. Flere steder i verden erklæres det klimakrise, og millioner av mennesker, spesielt unge, streiker hver uke for klimaet. De streiker fordi det er for lite handling for å redde klimaet og sikre fremtiden. Så vi spør, hvorfor gjøres det ikke mer - hva er planen?

Vi vet at vi må redusere våre klimagassutslipp om vi skal nå målene i Parisavtalen. Alle må med, næringslivet, politikken og akademia. Det betyr at Norges fossile næring, som også er vår største inntektskilde, må omstilles. Vi spør hvordan - hvilken rolle skal den fossile næringen spille i Norges grønne skifte?

Om i Morgen stiftelsen inviterer nok en gang til «Vi må snakke om i morgen» konferansen 28 september 2020. Som sist, holdes konferansen i Grieghallen, men denne gangen vil konferansen også bli streamet digitalt!


Dagens bruk-og-kast samfunn er ikke bærekraftig og en av hovedgrunnene til at vi i dag har en klimakrise. Derfor er teorien om sirkulær økonomi viktig å ta i bruk, slik at vi kan skape verdi til ressurser som allerede er brukt en gang. Hva står i veien for denne endringen, og hvordan skal vi komme oss dit? Vi Må Snakke Om i Morgen tar debatten.

Konferansen er som alltid gratis og åpen for alle.

Følg med på oppdateringer om konferansen på våre sosiale medier: Omimorgen på Instagram og Facebook, samt vår hjemmeside: https://www.omimorgen.com/mesmerize/vi-ma-snakke-om-i-morgen-2/

Sted for konferanse: Griegsalen, Grieghallen
Link til digital konferanse: Kommer.
Konferansen og streaming starter kl. 17:30, og avsluttes kl. 21:30.

Det blir lett matservering og muligheter til å kjøpe forfriskninger i baren før konferansen og i pausene.

Vel møtt!

Arrangør

Lokale

Grieghallen Grieghallen, Edvard Griegs plass 1, 5015 Bergen

Hjelp - FAQ

  • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

    Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

  • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

    Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

  • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

    Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

  • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

    Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

  • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

    Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer