Verktøy for et liv i utvikling og balanse

Verktøy for et liv i utvikling og balanse

Fra 5,200,00 NOK

Sted

Dato

2. November 2023, 16:00 - 25. August 2024, 12:00

Beskrivelse

Slipp løs din indre flamme

Divine Energy har gleden av å ønske deg velkommen til transformerende workshops på Pippira Siida i Ballangen.

Pippira Siida er et samisk tun med fantastisk beliggenhet i naturskjønne omgivelser. En riktig fredelig plett i skogen, men likevel nært tettsted og E6.

Rimelig overnatting på området.


Bindene påmelding.

Overnatting i enkeltrom, dobbeltrom, hytte og trelavvu tilbys av Ballangen camping. Divine Energy formidler bestilling så skriv hvordan du ønsker å bo.

Du kan bestille via billettlink eller mot faktura. Din plass er registrert ved mottatt betaling. Måltider er inkludert i avgiften.

Begrenset antall plasser.

Tilbake til hjemmesiden

Arrangør

Healing og transformasjon. -Kurs -Veiledning -Behandlinger

Lokale

Pippira Siida AS, Gnr 56 Bnr 47 Kalvås, 8540 Ballangen

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer