Verdensmester Rødseth serverer Mat fra Toten på brygga

15. Juli 2017, 17:00 - 23:00

Evjua Strandpark og Viken II, Evjuvegen 30, 2848 Skreia

Er du opptatt av at maten din kommer fra friske, lokale råvarer?
Det er vi i Mjøsgårdene også! Som en del av årets Sommer på Mjøsgårdene, presenter Viken II i Evjua en hyllest til bonden og de næringsrike, velsmakende og fargesprakende grønnsakene som kommer fra den rike jorda på Toten.

For å gi deg en uforglemmelig matopplevelse ved Mjøsa, har vi fått tak i dobbelt verdensmester i kokkekunst, Christer Rødseth til å tilberede de flotte råvarene fra Toten. Christer er i dag blant annet kjøkkensjef på den anerkjente restauranten Vaaghals i Barcode i Oslo, og er en av Norges desidert største kokketalenter! Med seg på laget har han kokkekollega Mikkel Husom, også fra Vaaghals.

På brygga får du oppleve en spennende reise fra jord til bord, gjennom at Mat fra Toten forteller historie om råvarene som kyndig tilberedes av kokker fra Vaahals rett foran deg. Christer vil også fortelle om sine hemmeligheter på kjøkkenet, og deler raust av sin enorme kunnskap innen bruk av friske råvarer.

Gårds-øl har også blitt brygget spesielt for dette måltidet ved Mjøsa. Kokk og ølbrygger Mikkel Husom, også kokk fra Vaaghals, har brygget et friskt hveteøl med løpestikke på gården Reinsby rett ved Viken II.

Lokal musikk er selvfølgelig også en av del av opplevelsen på brygga litt uti Mjøsa! Marius Beck fra Raufoss, kjent fra The Voice på TV2, gir deg flere stemningsfulle øyeblikk i løpet av kvelden.

Kontakt oss gjerne på idyll@evjua.no eller 958 13 385 for spørsmål eller tilbud for en større gruppe.

PS!
Vi håper at alle gjester kommer til kl. 17:00, da det blir et spennende program utover kvelden, og det er også synd å gå glipp av de først rettene som serveres fra ca. 18:00 :)

Velkommen til en smakfull og uforglemmelig aften på Viken II i Evjua.

Verdensmester Rødseth serverer Mat fra Toten Ikke tilgjengelig