skip to main content

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse håndplukkede kommende!For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.
Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Verdensmester Rødseth serverer Mat fra Toten på brygga

arrangementet ble avsluttet

Verdensmester Rødseth serverer Mat fra Toten på brygga

Fra 790,00 NOK

Sted

Dato

15. Juli 2017, 17:00 - 23:00

Beskrivelse

Er du opptatt av at maten din kommer fra friske, lokale råvarer?
Det er vi i Mjøsgårdene også! Som en del av årets Sommer på Mjøsgårdene, presenter Viken II i Evjua en hyllest til bonden og de næringsrike, velsmakende og fargesprakende grønnsakene som kommer fra den rike jorda på Toten.

For å gi deg en uforglemmelig matopplevelse ved Mjøsa, har vi fått tak i dobbelt verdensmester i kokkekunst, Christer Rødseth til å tilberede de flotte råvarene fra Toten. Christer er i dag blant annet kjøkkensjef på den anerkjente restauranten Vaaghals i Barcode i Oslo, og er en av Norges desidert største kokketalenter! Med seg på laget har han kokkekollega Mikkel Husom, også fra Vaaghals.

På brygga får du oppleve en spennende reise fra jord til bord, gjennom at Mat fra Toten forteller historie om råvarene som kyndig tilberedes av kokker fra Vaahals rett foran deg. Christer vil også fortelle om sine hemmeligheter på kjøkkenet, og deler raust av sin enorme kunnskap innen bruk av friske råvarer.

Gårds-øl har også blitt brygget spesielt for dette måltidet ved Mjøsa. Kokk og ølbrygger Mikkel Husom, også kokk fra Vaaghals, har brygget et friskt hveteøl med løpestikke på gården Reinsby rett ved Viken II.

Lokal musikk er selvfølgelig også en av del av opplevelsen på brygga litt uti Mjøsa! Marius Beck fra Raufoss, kjent fra The Voice på TV2, gir deg flere stemningsfulle øyeblikk i løpet av kvelden.

Kontakt oss gjerne på idyll@evjua.no eller 958 13 385 for spørsmål eller tilbud for en større gruppe.

PS!
Vi håper at alle gjester kommer til kl. 17:00, da det blir et spennende program utover kvelden, og det er også synd å gå glipp av de først rettene som serveres fra ca. 18:00 :)

Velkommen til en smakfull og uforglemmelig aften på Viken II i Evjua.

Arrangør

Lokale

Evjua Strandpark og Viken II, Evjuvegen 30, 2848 Skreia

Hjelp - FAQ

  • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

    Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

  • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

    Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

  • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

    Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

  • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

    Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

  • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

    Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer