Verdensdagen for selvmordsforebygging

Verdensdagen for selvmordsforebygging

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

10. September 2022, 13:00 - 20:00

Beskrivelse

Velkommen til Fagseminar i forbindelse med Verdensdagen for Selvmordforebygging som i år har motto: Å skape håp gjennom handling.

Foredragsholderne:


Erlend Elias er kjent stylist, makeupartist, frisør, konferansier og foredragsholder. Han er opprinnelig fra Storfjord i Tysfjord, og holder sin samiske arv tett til hjertet. Men bak fasaden befinner det seg en mann med en både krevende og «annerledes» historie. En ung mann med samisk bakgrunn som gjennom hele oppveksten følte seg utenfor, og som heller ville leke med dukker enn å sparke fotball. I ung alder opplevde han å bli seksuelt misbrukt som førte til at han fikk psykiske problemer og selvmordstanker. Overgrepet forårsaket flere turbulente perioder gjennom livet, men i stedet for å la seg knekke har Erlend Elias vendt det negative til det positive, og viser at det finnes håp. Han kommer til oss for å fortelle åpent om livets utfordringer, både om de store og de små, i håp om å hjelpe andre som også sliter.


Tone Tingvoll er fra Tromsø, er utdannet kunsthistoriker, mor til to og gift med Frank. De stiftet foreningen Andreashjelpen etter å ha mistet sønnen Andreas i desember 2018. Tone har siden vist et stort engasjement for selvmordsforebygging, både ved egne arrangementer og i samarbeid med andre, som frivillig for Kirkens SOS og i Soknediakon Vigdis Mellems sorggruppe for etterlatte. Hun har kurs hos VIVAT, har hatt verv i fylkesstyret for LEVE Troms, og bidrar til kommunens planarbeid, RVTS/UNN’s fagnettverk og kriseteam. Hun holder foredraget «etterlatt, – og forlatt?»


Arja Mubanga Bjørn er prosjektleder for Folkehelseprosjektet i Tromsø kommune. Hun kommer til oss for å fortelle om kommunens planer for selvmordsforebygging. Hva som finnes - og hva som kommer.

Lokale

Rødbanken Rødbanken, Sparebanken Nordnorge, 9008 Tromsø

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.