Venners vennersfest med Free Fruits 2023

Venners vennersfest med Free Fruits 2023

Fra 260,00 NOK

Sted

Dato

10. Juni 2023, 19:00 - 11. Juni 2023, 01:30

Beskrivelse

Jaddaaahhh!! 🎉 🎉 🎉

Vi gjentar suksessen fra i fjor og inviterer til venners vennersfest lørdag 10. juni på Sagene Festivitetshus.
Som i fjor kan du ta med deg danseskoa og nyte en tidlig sommerkveld med gamle og nye venner i denne perlen av et kulturhus. Vi kan garantere god stemning 🎉 💃 🕺 🎶

Det blir, som vanlig, dansbar festmusikk med de låtene du nesten hadde glemt at du elsket. Vi spiller ABBA, Prince, Dumdum boys, Gabrielle, David Bowie, Lizzo, Queen, Whitney Houston og mange fler.😊

I fjor ble billettene utsolgt på rekordtid, så det er ikke noe å vente på.

Det er 18 års aldersgrense og du får selvsagt kjøpt det du trenger å drikke i baren. 

For mer informasjon om Free Fruits, se se https://www.facebook.com/freef...

Lokale

Sagene Festivitetshus, Holsts gate 3, 0473 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag Mer