"Vårt Europa"

arrangementet ble avsluttet

"Vårt Europa"

Billetter fra 150,00 NOK

Sted

Flere tidsluker

13 September 2022 - 27 September 2022

Beskrivelse

HVA ER DET VI SNAKKER OM NÅR VI SNAKKER OM VÅRE EUROPEISKE VERDIER?

Med utgangspunkt i Europas kunst- og kulturhistorie belyser kunsthistoriker, forfatter og samfunnsdebattant Tommy Sørbø dette spørsmålet i tre underholdende og lærerike foredrag på TBS Gallery 13., 20. og 27. september.

Hver kveld velger han ut ett verk av billedhuggeren Tore Bjørn Skjølsvik, og lar det bli hans følgesvenn og sparringpartner inn i kunsthistorien.
Tommy Sørbø er kjent for å kombinere humor og alvor, høyt og lavt, hellig og profant i sin formidling. Vi kan love tre uforglemmelige kvelder som passer for alle som:

• ønsker å ha noe å slå i bordet med når kultureliten diskuterer ismer på utstillingsåpninger
• vil friske opp kunsthistorien
• har planer om å begynne å studere kunsthistorie
• lurer på hva Europa er
• liker å skape ting, men gjerne vil se hvordan andre har gjort det opp gjennom historien
• er nysgjerrig på hva mennesker som har levd før oss har skapt og tenkt

13.09.2022 – «UTFORSKNING OG NYSGJERRIGHET»

20.09.2022 – «INDIVIDUALISME»

27.09.2022 – «KUNSTEN OG MAKTEN»

Kl. 18.00 - 20.00 hver kveld. 

Arrangør

Kunstsenteret TBS Gallery viser utstillinger med skulpturer, malerier og tegninger av den 82 år gamle billedkunstneren Tore Bjørn Skjølsvik. Galleriet som åpnet den 19. mai 2019, presenterer ulike utstillinger og inviterer til spennende kulturelle sammenkomster.

Lokale

TBS Gallery TBS Gallery, Oscars gate 23, 0352 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.