Vandreteater på Vetahaugen

Vandreteater på Vetahaugen

Fra 50,00 NOK

Sted

Flere tidsluker

3 Juni 2023

Beskrivelse

Vandreteater på Vetahaugen

Korleis var det å leve på Moster etter kristninga av Noreg? Ein generasjon er gått sidan Olav Haraldsson vitja Moster og kristenretten vart satt. I dette vandreteateret møter vi folket som bur på Moster no. Vi får sjå korleis den yngre generasjonen som har vakse opp med nyetrua og den eldre generasjonen, som hugsar tida før, finn seg til rette og lev kvardagsliva sine og vi får høyre sagn og myter og kva dei tenkjer på.
Dette er ei familieframsyning. Vi føl forestillinga frå inngangen til Moster Amfi over Vetahaugen og til Moster gamle kyrkje. Forestillinga varer om lag 45 minutt.

Produksjon av Bømlo Teater, i samarbeid med Moster Amfi og Moster 2024.

www.bomloteater.no

Lokale

Inngongen til Moster Amfi, Tora Mostrastongveg 2, 5440 Mosterhamn

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag Mer