Vaksentreff: Tapas-buffét og levande musikk med Dei Tri

Vaksentreff: Tapas-buffét og levande musikk med Dei Tri

Fra 750,00 NOK

Sted

Dato

21. Oktober 2023, 19:30 - 22. Oktober 2023, 00:00

Beskrivelse

Velkommen til vaksentreff på Samfunnshuset!

Velkomstdrinken er lokal eplemost eller eplesider; du kan sjølv velja kva du vil ha i glaset.

Rundt kl. 20:00 blir det servert tapasbuffét frå Kniv & Gaffel, med 12–15 forskjellige rettar. Baren er open heile kvelden, så du kan velja mellom drikke med eller utan alkohol.

Når borda er rydda, og maten har fått siga litt, kjem Dei Tre heilt frå Jæren for å spela opp til song og dans.

Me gler oss til ein triveleg kveld!

MERK: Me tar atterhald om at arrangementet må ha nok påmelde innan onsdag 18. oktober kl. 22:00.

Arrangør

Hjelmeland Samfunnshus SA er eit samvirkeføretak som har som føremål å drifta og leiga ut Hjelmeland Samfunnshus, samt arrangera kulturarrangement og sosiale samkomer i eigen regi.

Arbeidet vårt skjer på frivillig basis, og alt overskot går til videre drift og vedlikehald av Samfunnshuset og ulike kulturarrangement.

Lokale

Hjelmeland Samfunnshus Hjelmeland Samfunnshus – Storsalen, Askvikbakken 1, 4130 Hjelmeland

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer