skip to main content

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse håndplukkede kommende!For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.
Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

VÅDE + UNCANNY

arrangementet ble avsluttet

VÅDE + UNCANNY

Fra 75,00 NOK

Sted

Dato

10. September 2022, 19:30 - 22:30

Beskrivelse

VÅDE
Våde er et ekstremmetall-band fra Oslo/Kristiansand som ble startet i 2020. Debut-singelen «Shadows on the Soil» ble utgitt i Februar 2022, med tilhørende musikkvideo. Musikken
lever i grenseland mellom den 90-tallets dødsmetall-scene, progmetallens rytmiske landskap, og svartmetallens ekkelhet.
EP-en Spirals blir sluppet i mai 2022, og demonstrerer bandets allsidighet innen sjangeren, og medlemmenes musikalske utforskning hittil. Bandet består av Kjetil Alver Lund (vokal og gitar), Elias Solberg Skjellum (gitar), Sander Batuhan Tesdal (bass), og Andreas Skorpe Sjøen (trommer).

UNCANNY
Gamle, smilende dukker på loftet. Mennesker med masker. En menneskelik utstillingsdukke i et butikkvindu. Fullstendig ufarlig og trygt, men fortsatt en kilde til ubehag og uro. Tiltrekning og avskrekkelse på samme tid. Ambivalens. Vaghet. Uncanny er lyden av gråsonen mellom det kjente og det ukjente. Tre menn med et mål om å skape stemninger du ikke helt greier å slå deg til ro med. The uncanny valley, vakuumet mellom det familiære og det fremmede, regjerer. Bland rytmikken fra Meshuggah, det groteske fra Monolithic, melodiene til Jaga Jazzist, det pompøse fra Benea Reach, det rastløse fra Shining og strø over et tynt lag Allan Holdsworth, og du sitter igjen med Uncanny.

Debut-EPen "uncanny EP" høstet gode kritikker i inn- og utland – hos snevre blogger så vel som større nettsteder. I 2017 ble Uncanny håndplukket av Dillinger Escape Plan til å varme opp for dem på Rockefeller under deres egen avskjedsturné. I 2020 startet innspillingen av debutalbumet som er ventet i 2023. Konserten på Sub Scene blir en eksklusiv sneak peek på nytt materiale.

Arrangør

Lokale

Sub Scene Sub Scene, Rosenkrantz' gate 17, 0160 Oslo

Hjelp - FAQ

  • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

    Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

  • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

    Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

  • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

    Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

  • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

    Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

  • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

    Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer