Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Utskrivbare enhjørningsfargesider

arrangementet ble avsluttet

Utskrivbare enhjørningsfargesider

Billetter fra 0,00 NOK

Online arrangement

Dato

2. Juni 2022, 18:00 - 1. Oktober 2022, 00:00

Beskrivelse

Enhjørninger er magiske og fantastiske. De vises i hver kultur og mytologi, og til og med i det virkelige liv, som du vil se fra å lese videre. Det er så mange forskjellige typer enhjørninger, at vi har laget en unik fargeleggingsside for hver enkelt av dem! Hvis du leter etter kleurplaat eenhoorn som er full av moro og farge, kan du sjekke ut vår samling av Unicorn Coloring Pages For Kids. Hver side er nøye utvalgt for å gi deg fargeleggingssider som passer for din aldersgruppe, så vel som fargerike nok til å holde øynene lykkelig farget i timevis. Gjør din neste enhjørningsfargeøkt til en veldig enhjørning-ful!

Enhjørninger er majestetiske, vakre skapninger, og våre fargesider for enhjørninger er ikke noe unntak. Våre utskrivbare Unicorn-fargeleggingssider er laget for å passe perfekt på alle sidestørrelser du vil bruke, slik at du kan velge den perfekte størrelsen for barnas fargeleggingsside. Hvis du vil gjøre disse sidene litt mer utfordrende, kan du også ta en titt på våre regnbue enhjørningsfargesider eller arket Unicorndo som har 24 fargeleggingssider.
Fargelegg enhjørningen gratis på https://kleurplaat123.nl/kleur...

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.