skip to main content

Uncanny "Shroomsday" releasekonsert + special guests: Grant The Sun

Uncanny "Shroomsday" releasekonsert + special guests: Grant The Sun

Fra 125,00 NOK

Sted

Dato

24. Mai 2024, 19:30 - 22:30

Beskrivelse

Fredag 24. mai feirer Uncanny plateslipp, med Grant The Sun som special guests.


En menneskelik utstillingsdukke i et butikkvindu. Gamle, smilende dukker på loftet. Mark Zuckerberg på høring. Noe som burde virke trygt, men som likevel etterlater deg med en fornemmelse av ubehag. Uncanny er lyden av gråsonen mellom det kjente og det ukjente – tre menn med et mål om å skape stemninger du ikke greier å slå deg til ro med.
Uncanny er en hardtslående, instrumental trio som skiller seg ut i jungelen av progressiv metall. Våren 2024 kommer de med sin første fullengder «Shroomsday», et dynamisk album med in-your-face-metall som kommer raskt til poenget så vel som sarte, store prog-epos – kjemisk renset for trommesamples og med bøttevis av naturlig rom. Seige og melodiske låter tvinger deg til å headbange rett før hodet ditt rives av, og uendelige riff frakter deg gjennom Uncannys glitchy rike, som et tog uten bremser.Albumet følger opp deres selvtitulerte EP fra 2016 som høstet gode kritikker i inn- og utland, fra etablerte nettsteder så vel som nisjeblogger. I 2017 ble Uncanny håndplukket av Dillinger Escape Plan til å varme opp for dem på Rockefeller under deres egen avskjedsturné.

FFO: Karnivool, Meshuggah, Extol, Monolithic, Benea Reach, Jaga Jazzist.

Special guests: Grant The Sun
Grant The Sun er et postmetalband fra Follo, bestående Markus Lillehaug Johnsen, Håvard Sveberg og Martin Rygge. Bandet ønsker med debutalbumet “Voyage” å utvide metalens noe konservative handlingsrom med nye farger og teksturer.

Britiske Metal Hammer skriver at bandet er en «unique twist on multi-layered instrumentality». Også toneangivende Metalsucks var fulle av lovord. “Say… anyone out there dig progressive groove? Oh yeah? How about progressive groove so deep it will swallow your entire record needle whole? That sound appealing? Oh, it does, you say? Well… great! Then you definitely need to have Grant the Sun on your radar! “ - Metalsucks

Arrangør

Lokale

Sub Scene, Rosenkrantz' gate 17, 0160 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer