Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Ukentlig høst parkour for voksne

arrangementet ble avsluttet

Ukentlig høst parkour for voksne

Fra Gratis

Sted

Dato

29. August 2022, 16:15 - 5. Desember 2022, 17:15

Beskrivelse

Vi har fått pengestøtte gjennom Erasmus+ til dette prosjeketet, så billettene er gratis!

Ukentlige parkour treninger som går fra 16:15 til 17:15 Mandager 29.Aug-14.Nov 2022, untatt 10 Oktober. Det vil foregå på forskjellige sentrumsnære områder i Trondheim. Treningene varer kun 1 time, men på godværsdager legger vi opp til at de som vil kan trene lengre. Dette hovedsaklig trening for voksne, og NTNU studenter, men alle fra 17 år og opp er velkommne.


Dette kurset er for nybegynnere, og for de som praktiserer parkour fra før av. Det vil være en god miks av forskjellige temaer på treningene, noen ganger noe som er nytt for alle. Noen ganger går vi gjennom basisen, som kan være gode å gjenbesøke, eller lære, hvs man er ny.


Trenerne her er Martin og Fredrik, Men kanskje vi får en gjestetrener underveis.


Oppmøtet er:

- Ilaparken https://maps.app.goo.gl/dpoGPDR7MayDzBtT7

- Ilaparken

- Strandvei park https://maps.app.goo.gl/88MkGgtkSatUT1Ln9

- Strandvei park

- Thora Storm/kalvskinnet https://maps.app.goo.gl/1CjLnodFw2buVW5E6

- Thora storm/kalvskinnet

- Berg studentby https://maps.app.goo.gl/4VveMWVguSCeaVoo7

- Berg studentby

- Singsakerslette studentby https://maps.app.goo.gl/hHoLNnMYvSNT944UA

- Singsakerslette studentby

- Singsakerslette studentby

- Ilaparken

- Ilaparken

- Ilaparken


Her kan man se en video for å se mer av hva vi holder på med. (den var laget for barn, men den gir fortsatt litt innsikt) 

Arrangør

Vi gjør de tilltakene vi tror er mest effektive for å få folk til å være aktive, og for å skape en possitiv kultur rundt aktivitet.

Lokale

Ilaparken Ilaparken, Unnamed Road, 7018 Trondheim

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag Mer