Gå til hovedinnhold

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Twice Colonized - Kunsten å være urfolksaktivist

arrangementet ble avsluttet

Twice Colonized - Kunsten å være urfolksaktivist

Fra 75,00 NOK

Sted

Dato

1. September 2023, 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

I dokumentarfilmen TWICE COLONIZED følger vi advokaten og aktivisten Aaju Peters som kjemper for urfolks synlighet og rettigheter. Født på Grønland ble Aaju Peter tidlig sendt til Danmark der hun mistet både språk og kulturell tilhørighet. Da hun ble voksen flyttet hun til den arktiske delen av Canada og fikk oppleve undertrykkelsen av inuittene der - og kolonialisert for andre gang.

De siste årene har urfolks rettigheter, og mangelen på dem, kommet mer og mer frem i lyset. Ikke fordi urfolksaktivistene ikke har vært der, men fordi offentligheten først nå virkelig anerkjenner kampen for eget språk, identitet, kunst og kultur. Kunst og kultur er viktige virkemidler, kanskje til og med drivstoffet som gir oss mening og retning. Hvordan kan man ta tilbake arven gjennom ulike kultur- og kunstuttrykk?

Dette skal vi snakke om i forbindelse med filmvisningen fredag 1. september. 

Deltakere er:

Ole-Henrik Bjørkmo Lifjell, samisk musiker, skuespiller, politiker og representant på Sametinget

Bill Bering, inuitt, tidligere kunstnerisk ansvarlig på Nuuk International Film Festival, medstifter av CPH Native Film Festival og filmdistributør

  Samtalen modereres av Jon Sæter.

  Velkommen til Kunsten å være urfolksaktivist! 

  Samtalen starter kl. 19, og filmen vises fra kl. 19.30. Dørene åpner kl. 18.30.

  Mer om filmen


  Lokale

  Paulus kirke, Thorvald Meyers gate 31, 0555 Oslo

  Hjelp - FAQ

  • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

   Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

  • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

   Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

  • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

   Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

  • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

   Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

  • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

   Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

  Oppdag mer