Twerkekurs med Tone G Stavanger

arrangementet ble avsluttet

Twerkekurs med Tone G Stavanger

Billetter fra 199,00 NOK

Sted

Dato

20. Mars 2022, 13:00 - 15:00

Beskrivelse

Endelig, etter lang ventetid skal vi i gang med å riste på rompene våre!! Tone G er tilbake med grunnleggende twerkekurs, hvor du kan lære deg å twerke! 

Tone G er en erfaren danselærer som vant sin første twerkekonkurranse i 2015 i Danmark, men ble først kjent i 2015 etter hennes intervju med God Morgen Norge, hvor hun twerket i livesending i 2017. Hun har i 7 år holdt twerkekurs i hele Norge. Hun har blant annet vært aktuell i serien Harm x Funkygine, og deltatt i EM i Twerk 2018. 


Nå er det DIN tur til å prøve den populære danseformen. Du vil både jobbe med styrke, core, bevegelighet, og dansetrinn. Den perfekte treningsformen, som er GØY! 

Meld deg på nå - første mann til mølla! 

Sted: SiS Sportssenter

Tid: 13:00 -15:00 

Dato: 20. mars


Priser

Medlem av SiS Sportssenter: 199,- 

Ikke Medlem: 419,- 

Kleskode: Fargerik/mønster treningsklær, ikke noe som strammer over rompa

Billettene er IKKE refunderbare. 

Lokale

Studentsamskipnaden i Stavanger Studentsamskipnaden i Stavanger, Rennebergstien 30, 4021 Stavanger

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.