Twerkekurs med Tone G Oslo

Twerkekurs med Tone G Oslo

Billetter fra 249,00 NOK

Sted

Dato

30. Oktober 2022, 15:00 - 17:00

Tags

Beskrivelse

Endelig, etter lang ventetid skal vi i gang med å riste på rompene våre!! Tone G er tilbake med grunnleggende twerkekurs, hvor du kan lære deg kunsten bak å twerke!

Tone G er en erfaren danselærer som vant sin første twerkekonkurranse i 2015 i Danmark, og undervist dans i 12 år. Ble først kjent i 2015 etter hennes intervju med God Morgen Norge, hvor hun twerket i livesending sammen med TV2 Morten. Hun har i 8 år holdt twerkekurs i hele Norge. Hun har blant annet vært aktuell i serien Harm x Funkygine, og deltatt i Twerke EM i 2018.


Nå er det DIN tur til å prøve den populære danseformen. Timen er bygget opp for nybegynnere, og denne gangen vil vi bruke mest tid på trinn og hvordan gjøre triks som spagaten. Du vil både jobbe med styrke, core, bevegelighet, akrobatikk og kondisjon. Den perfekte treningsformen, som er GØY!


Meld deg på nå - første mann til mølla!

Sted: Rom for Dans (inngang fra Stockholmsgata)

Tid: 15:00 -17:00

Dato: 30. oktober

Kleskode: Ta gjerne på et kult haloween outfit, farger, striper :) Unngå svarte trange/stramme bukser. 

Billettene er IKKE refunderbare.

Lokale

Rom for dans Rom for dans, Marstrandgata 8, 0566 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.