Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Twerk & booty workout 18. mars

arrangementet ble avsluttet

Twerk & booty workout 18. mars

Fra 250,00 NOK

Sted

Dato

18. Mars 2023, 14:00 - 16:00

Beskrivelse

Bli med på twerk og booty workout 18. mars!! 

Energisk workshop i TWERK avsluttet med 15 min booty styrketrening. En gylden mulighet tik å lære deg kunsten bak å riste kontrollert (!) på rompa aka twerke!


Tone G er en erfaren danselærer som vant sin første twerkekonkurranse i 2015 i Danmark, og undervist dans i 12 år. Ble først kjent i 2015 etter hennes intervju med God Morgen Norge, hvor hun twerket i livesending sammen med TV2 Morten. Hun har i 8 år holdt twerkekurs i hele Norge. Hun har blant annet vært aktuell i serien Harm x Funkygine, og deltatt i Twerke EM i 2018. Hun har latt seg inspirere av den karibiske kulturen og hip hop miljøet, og er stadig på workshop med internasjonale instruktører for å få inspirasjon.


Nå er det DIN tur til å prøve den populære danseformen. 


Timen er bygget opp for alle nivåer, koreografi vil denne gangen være for lettøvet og øvet, betyr ikke at du som er ny ikke kan få det til, men vi blander flere avanserte mooves inn ;) 

Dette er en skikkelig treningsøkt, hvor du blir svett! Du vil både jobbe med styrke, core, bevegelighet, akrobatikk og kondisjon. Den perfekte treningstilen for det som vil ha en gøy utfordring! 


 Meld deg på nå - første mann til mølla - de første 10 får en rabattert pris på billetten. ;) 

Sted: Rom for Dans (inngang fra Stockholmsgata)
Tid: 14:00 -16:00
Dato: 18. mars
Kleskode: shorts, leggins eller en tights som IKKe er for stram, gjerne farger, striper det fremhever former. Unngå kompresjons-bukser og hold in.


OBS: Billettene er IKKE refunderbare. Du kan selge billett til en tredjepart om noe kommer i veien. Kun gyldig sykemelding vil gi refunderte penger. 

Lokale

Rom for dans, Marstrandgata 8, 0566 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.