skip to main content

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse håndplukkede kommende!For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.
Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Turjenter.no og Helsport inviterer til Foredrag, fest og kåring av årets turjente 2017! 

arrangementet ble avsluttet

Turjenter.no og Helsport inviterer til Foredrag, fest og kåring av årets turjente 2017! 

Fra 50,00 NOK

Sted

Dato

26. Januar 2018, 20:00 - 27. Januar 2018, 01:00

Beskrivelse

Fredag den 26. Januar skal vinneren av Årets Turjente 2017 kåres. I den forbindelse ønsker turjenter.no og Helsport å invitere til foredrag, quiz og kåring av årets turjente med påfølgende fest på Månefisken i Oslo.

Billetten koster 50,- og det er begrenset antall plasser, så vær rask for å sikre deg en billett! Dørene åpner klokken 19:00 og det vil bli delt ut goodiebags med flotte produkter til de 50 første som dukker opp. Bloggerne fra turjenter.no vil selvfølgelig også være tilstede så dersom du har spørsmål til de er dette dagen å treffe de på.


Stian med sekken kommer!

Har du ikke hørt foredrag med Stian før, bør du virkelig benytte sjansen nå! Vi garanterer at eventyrlysten vil være på topp etter å ha hørt foredraget til Stian.

Stian Aadland er polarguide, fotograf og deltids-eventyrer som kanskje er bedre kjent under navnet "Stian med sekken". Når han ikke utforsker ensomme fjell på Svalbard eller danser med pingviner i Antarktis bor han i teltet sitt for å være nærmest mulig naturen. For Stian handler eventyrene om lek, nysgjerrighet og jakten på gylne øyeblikk. Med flere netter ute enn inne har Stian en spesiell kjærlighet til det enkle livet i teltet sitt, men det få vet er at det ikke er mer enn 7 år siden han hadde sin første teltnatt. Hva skjedde?

Med fantastiske bilder og filmklipp tar Stian oss med på reisen fra den første usikre natten i telt, til et liv som nå dreier seg hundre prosent om å være på tur!

I tillegg til Stian vil vi presentere to foredragsholdere til i løpet av den kommende uken som skal inspirere oss gjennom sine drømmer og eventyr. Stay tuned!

Lokale

Månefisken AS, Sagveien 23A, 0459 Oslo

Hjelp - FAQ

  • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

    Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

  • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

    Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

  • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

    Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

  • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

    Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

  • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

    Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer