Tur til Sarpsborg 08 - Odd

arrangementet ble avsluttet

Tur til Sarpsborg 08 - Odd

Billetter fra 400,00 NOK

Sted

Dato

7. Mai 2022, 08:00 - 22:00

Beskrivelse

Bli med til Sarpsborg!

VIKTIG: Vi har nå sendt inn passasjerlisten til Color Line, så alle som melder seg på fremover MÅ bestille plass på båten selv! Du går da inn på www.colorline.no og bestiller plass på 10-fergen.

Lørdag 7. mai tar Oddegutta turen til Sarpsborg, og tradisjon tro tar vi turen via Strømstad. Prisen for dette er 400 kroner (+50 for ikke-medlemmer), og man kan få buffé for 159 kroner. 

Avreise:

Fort Falkum: 08.15
Kammerherreløkka: 08.30
Moheim: 08.40

Båten går kl. 10.00.

Kampstart kl. 16.00.

Har du spørsmål om turen, eller problemer med å melde deg på? Kontakt oss på post@oddrane.no/988 21 634.

Påmeldingen er bindende.

Lokale

Sarpsborg Stadion Sarpsborg Stadion, Sarpsborg, Sarpsborg

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.