Tur til Sandefjord - Odd

arrangementet ble avsluttet

Tur til Sandefjord - Odd

Billetter fra 50,00 NOK

Sted

Dato

10. September 2022, 12:00 - 21:00

Beskrivelse

Det er duket for et av de siste fylkesoppgjørene mot Sandefjord! Vi håper at horder av sorte og hvite tar turen til hvalutrydderbyen, for å vise at Telemark alltid vil være størst. Vi setter opp buss, og takket være Sparebank 1 Sørøst-Norge, og Skagerak Energi, så får du buss og kampbillett for bare 50 kroner (+100 for ikke-medlemmer)! 

Foreløpig har vi fått tak i én buss, og det er førstemann til mølla-prinsippet som gjelder.

Informasjon om kampbilletter vil bli sendt ut til de påmeldte før kampdagen.

Familiebussen er full!

Avreise:

12.00: Fort Falkum

12.15: Kammerherreløkka

12.20: Moheim

Påmeldingen er bindende. Kontakt post@oddrane.no /98821634 hvis du har spørsmål, ønsker å bli med fra andre steder, eller om du har problemer med påmeldingen.

Lokale

Release Arena Release Arena, 3221 Sandefjord, 3221 Sandefjord

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.